Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję clienta polskiego metina z 2008 roku. Proszę nie pisac naucz się szukac i od czego jest google bo szukałem i na wszystkich stronach, na których kiedyś ten client był teraz jest client metin2us. Przeglądałem również temat na tym forum i w linkach były podane wersje us. Jeśli ktoś ma jakiegoś linka lub ma na komputerze tę wersję i może wrzucic najlepiej na megaupload będę wdzięczny i przy okazji nabijecie sobie na megaumploadzie punkty bo wielu ludzi tego clienta szuka i będą ściągac.

Opublikowano

przecież google gryzie ale ja założyłem mu kaganiec

To jest ukryta treść, proszę

nawet na MPC jest :rolleyes:

MPCForym.PL

-=¦===============¦=¬

¦ ----- Fajna Sygna?-----¦

L=¦===============¦=-

MPCForym.PL

Wennor!

MPCForum4ever

103 posty ^ ^

LT=====================TL

L+- Wennor Sygna;) 26/05/2010r. L+-

-=======================-

Opublikowano

Jak wyżej napisałem to jest wersja us więc nie nabijaj postów. Poszukuję wersji pl do priv serwerów.

Opublikowano

Znowu to samo podałeś ten sam link co kolega wyżej, ludzie czy wy nie rozumiecie że to jest wersja US ? Jak wyżej pisałem poszukuję wersji PL.

@Edit

Po kilku godzinach szukania i ściągania złych wersji wreszcie znalazłem wersje pl, więc można zamknąc.

Opublikowano

CZŁOWIEKU!!KOLEJNY NOOB CO MYŚLI ŻE MONETA BYŁA W KLIENCIE OD POCZĄTKU.TO POLSKI KLIENT.POBIERZ BĘDZIESZ MIAŁ WSZYSTKO PO POLSKU WIĘC TO MUSI BYĆ METIN2 PL A NIE US!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...