Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przemyślenia Hearthstona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym żeby w tym temacie dodawano wasze przemyślenia na temat hearthstona.

Wasze wrażenia plusy i minusy hearthstona na dzień dzisiejszy.

Interesuje mnie czego graczom brakuje a z czego są zadowoleni :)

Zaczynając od siebie:

+ Znany świat wowa

+ Wielka różnorodność kart

+ System nagradzania gracza za rangę 

+ Dowolność stylu gry

+ Przygody, które urozmaicają grę

+ RMG

- Nieprzyjazny system dla nowych graczy

- Dość wolne zdobywanie golda

- Ograniczenia w zdobywaniu golda (100 + daily)

- Brak możliwości kooperacji, chociaż unikatowo :(

- RMG

- Ograniczone metody płatności

- Mała możliwość komunikacji z przeciwnikiem

- poczucie braku kart, chęć wydania pieniędzy

Opublikowano

RNG nie da się wyeliminować bo samo rozdanie kart jest randomowe. Ale i tak lubię RNG.

Na pewno jest na plus otwieranie się na nowych graczy (jak już wprowadzą formaty), przygody, animacje.

Ale więcej rzeczy mnie irytuje np drogie przygody, mało opcji płatności, brak chatu (Blizzard mysli, że to jest faaajne bo ludzie nie będą się wyzywać), nudna meta - secret i aggro shamany i wiele więcej.

Opublikowano

w*****a gra, bo albo wsyztsko co wali tylko w ryj (facehunter, ten zjebany shaman) albo palldyn co wyjebie w 1 ture 7 murlockow i tracisz z 50hp.Tak bardzo fajna gra, wlasnie przestalem grac

Opublikowano

+gra dla wytrwałych - czuć dumę z osiągnięć podczas grania bez wykładania pieniędzy

+nie zdobędzie się wszystkiego w miesiąc

-brak chatu podczas gry z przeciwnikiem - według mnie przynajmniej, momentami nie byłoby tak nudno

-dla polaków wszystko x4 w sklepie - np. taki cardback z nowego dodatku za 200 zł to trochę za dużo

Ja tam lubię tą grę, pamiętam kiedy miałem tylko 1 skrzydło naxxa, grałem biednym mech mage'em całe życie, aż wziąłem się porządnie za grę w HS'a i po 2 miesiącach już mogłem grać midrange paladynem który był wtedy baardzo mocny - szkoda tylko, że LOE wyszło po miesiącu :).

Robiłem wiele błędów, tworzyłem legendy, po kilku dniach je paliłem, zrobiłem karty do mid druida (2300 pyłu), za tydzięń wszystkie dissenchantowałem, bo coś mi tam się innego spodobało, aby za pare dni scraftować go ponownie.. Ogólnie gdyby policzyć ile w sumie pyłu straciłem to raczej nie skłamałbym gdybym napisał, że około 15k, ponieważ 2 razy w życiu zdissenchantowałem całą kolekcje, oprócz kart które używałem w deckach, tworzyłem legendy, żeby je spalić po "chwili", craftowałem decki które koniec końców mi się nie podobały i poszły do pylenia po krótkim okresie czasu - strasznie eksperymentowałem. Teraz dzięki tym doświadczeniom już o wiele lepiej dysponuje swoim "majątkiem" oraz mam większe możliwości co do decków niż kiedyś np. każdy deck z tier 1 ze strony tempostorm jestem w stanie zrobić 1:1. Stan moich przygód zwiększył się z 1 skrzydła do 9 skrzydeł - oczywiście gdyby nie przerwy oraz głupie pomysły w stylu "dobra mam 700 golda, kupuje skrzydło do.. albo, czuje, że wypadnie złota legenda" - to raczej już dawno miałbym wszystkie skrzydła z każdej przygody, na ten moment to wygląda tak 5/2/2 :D. (naxx/brm/loe) Aktualnie moim celem jest dojście do 4 brm, a następnie prawdopodobnie 4 loe, brm dlatego, że chce scraftować deck reno na warlocku, ponieważ niedawno otworzyłem Jaraxxusa (1 legenda po 2 latach gry która naprawdę się przyda, a wydropiłem ich sporo, tak, miałem już Przyjaciela Czo ;D - niestety pożył jedynie 30 sekund od jego narodzin). Czekam z niecierpliwością na Standard, bo wtedy zacznie się prawdziwa zabawa.

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...