Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] O zrobienie mapy

DragonPlayPRO3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś by mógł zbudować mapę na moim serwerze nie jakomś kreatywną taką normalną :D

Mapa będzie miała zabierać 

-Domki

-Spawn

-Sklep

-i by ładnie wyglądało :D

napisać na pw to podam ip serwera i prosze jakieś screeny z napisanym np z swoim nickiem np to ja budowałem i screen ma to umieścic bo każdy pobrać może 

Proszę o nie wyrażanie opini lub jakiś negatywnych komentarzy naprzykład apoco ci to 

Dopuszczam

Ja moge itp

PS Zapomniałem dopisać że daje wynagrodzenie 

Opublikowano

Nikt ci za darmo nie zrobi autorskiej mapy, polecam Ci pobrać jakąś mało znaną mapę i edytować ją samemu, ale nie dawaj gotowca :)

6602914599812031494098.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNieUmyty też teraz tak robie zobacze skutki a PS zapomniałem że daje wynagrodzenie :D

@1361622928-U485574.pngNieUmyty Akórat 5 min temu odpowiedziałem na twój temat :D ---

Obecnie pracuję nad swoim serwerem, także dzięki ale nie :D

konkurencja nie śpi hyhyhyh :D

Ale tak jak mówiłem bez wynagrodzenia nikt ci tego nie zrobi, więc proponuję ci zainspirowanie się czyimiś projektami (sprawdź na innych serwerach jak wyglądają spawny, itd), możliwe że uda ci się zrobić mapkę jakąś która nie będzie miała zbędnych śmieci typu rysunków na pół mapy :)

6602914599812031494098.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...