Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 400 (części)

Adrard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

potrzebowałbym komputera dla brata do max. 400 zł łącznie, będzie grał w CS:GO LOL'a i Minecrafta.

Oglądałem różne komputery na OLX i jakaś lipa jest więc myślę, że sam mu złożę lecz nie wiem co do niego włożyć żeby była gitarka więc zwracam się do was z prośbą o pomoc:

prosiłbym o podanie części, z których mógłbym złożyć mu kompa.

Dodam, że nie mam żadnych części.

Proszę o pomoc!! 

Części będę kupował najszybciej jak się da.

Opublikowano

Jakiś Core 2 Duo, 3/4 GB DDR2, Tania karta graficzna np. gtx 260 używkę można zgarnąć tanio ale musi mieć dobry zasilacz więc obstawiam tutaj conajmniej jakiegoś chiefteca 500W (sprawdź na czarnej liście zasilaczy markę, opinie).

tumblr_n0ma3n8fLx1smbf1ao1_400.gif

Opublikowano

Jakiś Core 2 Duo, 3/4 GB DDR2, Tania karta graficzna np. gtx 260 używkę można zgarnąć tanio ale musi mieć dobry zasilacz więc obstawiam tutaj conajmniej jakiegoś chiefteca 500W (sprawdź na czarnej liście zasilaczy markę, opinie).

@KrystianHD No na c2d w csa, chyba na pustym serwerze, po co sie denerwowac, gtx 260 to staroc, wcale nie zimny.

I ta sygnatura "ogarniety i inteligentny", jak sie nie znasz to nie wypowiadaj, bo slabo doradzasz. 

Autorze za 400zl to szukasz okazyjnego jakiegos taniego kompa, bo nic nie ma za tyle, nie wyciagniesz 60fps+ w tych grach, bedzie ciezko, za tyle nie warto kupowac, chyba ze cos na integrze do rozbudowy.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...