Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Fimami

zabunia280

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanie jak kazdy wie jest program movie maker i tibi cam, sluza one do dwuch celow nagrywania filmuw na klient ale jest klopot umiem ottwarzac ale nie nagrywac mialem tibi cam po pl pod podajrze 7.5 wiec wbijam na 7.5 i robie wszystko zgodnie z instrukcja ale kiedy daje power i record to niby nagrywa ale kiedy zakonczam pliku nie ma;( a i ps kliknolem w broswer i zapisalem nazwe z rozerzeniem i to nie koniec w jaki sposub moze nagrac film z tibia tak aby dzialal jak film zeby dalo sie go normalnie wlaczyc bez tibi cam i klienta plz pomocy

19583.gif

21996.jpg

20683.jpg

19941.jpg

TIBIA RZĄDZI

Opublikowano

Po pierwsze pisze po polsku...

Po drugie raz piszesz o Tibi Cam, a raz o Movie Maker...

Nagrywanie Tibi Cam jest banalnie proste o ile robisz to wg. tej instrukcji:

-Po pierwsze: uruchamiamy Tibie i TibiCAM, następnie w TibiCAM naciskamy "Aktywacja"

tibi1rz6.png

-Następnie naciskamy "Wybierz", wybieramy miejsce zapisu i nazwę pliku, po czym naciskamy "Nagrywaj".

tibi2bz2.png

-Teraz pozostało nam już tylko zalogować się na grę. nie będę pokazywał zdjęcia,ponieważ to chyba każdy umie.

Nagrywamy co mamy nagrać, po czym naciskamy "Zakończ Nagrywanie" i już mamy film.

Mam nadzieję, że pomogłem.

#Do modków: Nie wiem czy nadaje si to na TuT, ale jeśli to proszę zmienić nazwe na [TuT]Nagrywanie filmów przez TibiCam.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

wlasnie tak robie tak jak ty, wlaczam tibie zarobilem wszystko co ty piszesz i program i screen

http://img372.imageshack.us/my.php?image=testgfc9.jpg wstawic tu nie umiem jakis blad pisze i to zapisalem na pulpit potem dalem stop recording i patrze a .rec nie ma wiec nie wiem oco chodzi moze oto ze mam viste?

19583.gif

21996.jpg

20683.jpg

19941.jpg

TIBIA RZĄDZI

Opublikowano

Jest to forum o cheatach i takiej tematyki się 3majmy. Odpowiedzi na takie pytanie znajdziesz np. www.google.pl i masz co chcesz. Temat Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...