Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży ping podczas live z CS:GO + Dobre ustawienia OBS

Bob3r3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak ma problem ponieważ jak streamuje CS:GO to mam strasznie duzy ping nie wiem czemu (ping okolo 150-250) Gdzie moj normalny ping bez streamu na speedtescie wynosi ok 60 a w grze tez bez streamu juz 80-90 Tutaj macie screan :

post-1361176-0-19268600-1457985996.png

No i jak ktoś zna sie na tym lepiej to moze podesłać jakies dobre ustawienia OBS do CS:GO przy moim internecie ;)

I czy wogole jest szansa na dobra jakosc przy takim internecie ? ;)

Do tej pory streamowałem inne gry ;) i nie mialem problemu z pingiem ;D 

Edit:Nie wiem czy to jest istotne ,ale mam internet Mobilny Z T-Mobile 3G na routerze mam srednio 3/4 kreski na 5 ;) 

Opublikowano

Mała przepustowość łącza. Granie i streamowanie z jednego internetu jest dla Ciebie nie możliwe :(

No to co polecasz jak mam streamować ? 

Słyszałem kiedys ze mozna jakos streamowac z internetu z telefonu ale to chyba sporo będzie kosztowało czyż nie ? 

Nie mam aktualnie pomyslu zadego co mogę zrobić :/ 

Opublikowano

Mała przepustowość łącza. Granie i streamowanie z jednego internetu jest dla Ciebie nie możliwe :(

Słyszałem kiedys ze mozna jakos streamowac z internetu z telefonu ale to chyba sporo będzie kosztowało czyż nie ? 

Kupić lepszego neta, z tym ciężko będzie.

Raczej nic nie zrobisz.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Kupić lepszego neta, z tym ciężko będzie.

Raczej nic nie zrobisz.

Własnie niedawno wymieniałem internet tylko w mojej okolicy (mieszkam na wsi) są same słabe internety ;/ 

Nawet neostrady z orange nie było i ten internet to był najelepszy wybór jaki mogłem dokonać 

Umowe mam na 30 miesięcy.

I musze za taki internet płacić 80zł/msc Co wg mnie mało nie jest 

Mam nadzieję ze jak dojdzie do mojej miejscowości LTE to szybkość internetu zwiększy sie znacznie bo teraz ciągne z 3G no i widzicie jak jest. 

Ogolnie internet jest do 80mbps/sec 

Więc jak dojdzie to LTE to myśle ze nawet 60/10 moze byc internet i z takim internetem juz bedzie mozna streamowac z sensem ;) 

Opublikowano

Jeśli chcesz steamować grę multiplayer to kup sobie synchroniczne łącze (taka sama szybkość pobierania i wysyłania)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...