Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który zestaw wybrać do gry w CS GO

tadzikxxxss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, rozglądając się po allegro znalazłem 2 laptopy, które moim zdaniem były najlepsze do gier do 1100zł.

Chciałbym zapytać, który z nich lepiej będzie sprawować się w grach, a szczególnie w CS:GO?

HP Pavilion dv7- 6030ew

Intel core i5-2410M 2,3GHz

AMD Radeon HD 6770M 1GB

4gb ram

matryca 17 cali

Lenovo g500

i5-3230m 2,6ghz+ trbo 3,2ghz

intel hd 4000+radeon 8570M 2gb

4gb ram

matryca 15.6 cala

Ile FPS "wyciągnę" z tych maszyn?

Czy różnica w FPSach między laptopami będzie spora?

Zależy mi na 17 calowym laptopie, lecz jeżeli byłaby znacząca różnica w FPSach wybrałbym Lenovo

Z góry dzięki za pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

Twój budżet na komputer jest trochę nie duży. Zależy Ci bardzo na laptopie? Może pomysł o stacjonarnym, trochę więcej wydasz, ale na pewno będziesz bardziej zadowolony. 

Jeżeli miałem wybierać między tymi dwoma, to rzeczywiście tak jak kolega wyżej mówi wybrałbym Lenovo.

Pozdrawiam

Opublikowano

Z pewnością lenovo, ale polecił bym ci złożyć nówkę PC za 1500pln(da się), PC bardziej wydajniejszy do gry w cs'a niż laptop za tą samą cenę. Myślę że wyciągniesz te 90 fps'ów z tego Lenowo.

Opublikowano

Z pewnością lenovo, ale polecił bym ci złożyć nówkę PC za 1500pln(da się), PC bardziej wydajniejszy do gry w cs'a niż laptop za tą samą cenę. Myślę że wyciągniesz te 90 fps'ów z tego Lenowo.

Doliczyles monitor do tego pc ?
Opublikowano

Doliczyles monitor do tego pc ?

Mówię o samym stacjonarnym bez dodatków :) 

Opublikowano

Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Bardzo zależy mi na tym, żeby był to laptop. Tak naprawdę PC odpada.

Mam jeszcze pytanie, czy ktoś miał styczność z tym laptopem Lenovo i orientuje się ile FPS zdoła "wyciągnąć" i na jakich ustawieniach grafiki?

2. Czy znajdę wydajniejszego laptopa w tej cenie? (1000-1100zł)

Pozdrawiam

Opublikowano

Co do lenovo jestem przekonany, myślę że dasz rade wycisnąć te 100 fpsów. Ale sprawdź po zakupie czy wszystko się zgadza, czy Ci nie podesłali jakiegoś trefla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...