Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sygnatura i Avatar

Dum3l20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam bardzo serdecznie.

Postanowiłem odświeżyć swój profil na portalach, a samemu nie chce mi się po raz kolejny męczyć w PS. Wiec postanowiłem kupić takowy avatar i sygnaturkę.

Na samym początku pragnę wyjaśnić, że nie mam zamiaru podejmować współpracy z jedną osobą. Ponieważ nie jest to trudny i długi projekt, każdy w wolnej chwili może go zrobić. 

Zastrzegam wiec sobie możliwość odrzucenia kilku prac, tylko dlatego, że ktoś inny wstawił lepszą. Nie musisz również robić obydwu, możesz zrobić tylko jedną i ją udostępnić. 

Prace pokazane tutaj (bądź na priv) nie muszą być finalnie skończone. Jeżeli Grafik będzie chciał usłyszeć moją opinię to zapraszam do prywatnych wiadomości. 

Każdą zamieszczoną pracę również nagrodzę Lubię to! 

Przechodząc do rzeczy:

Sygnatura ! 

Tematyka: Muzyka, Kobiety, Samochody, Gry - W gruncie rzeczy co wam dusza podpowie.

Wysokość: 250px

Szerokość: 800px

Kolorystyka: Nie musi być jednolita, ale ciepłe kolory jak najbardziej będą na plus!

Dodatkowe informacje od zlecającego: Praca ma nie być napchaniem jak największej liczby efektów, chodzi o pewnego rodzaju kunszt. Czyli im wiecej nie do końca znaczy lepiej. Dobranie kolorów, dobry kadr czy inne efekty ale w mniejszej ilości bardziej mi się podobają ;)

Napisy jak najbardziej mile widziane, ksywa " Dum3l " musi się znaleźć i jeżeli uznasz za stosowne to zachęcam dodać dodatkowy tekst. W celach urozmaicenia obrazka ;)

Materiały do wykorzystania: Takowych niestety nie podaję z przyczyny, że po prostu nie mam. Oczekuję że pokażecie coś co mnie zaciekawi.

Wynagrodzenie: 10 zł, płacone przelewem, bądź przez PayPal. W ostateczności możemy się dogadać o inną formę.

Tematyka: Muzyka, Kobiety, Samochody, Gry - W gruncie rzeczy co wam dusza podpowie.

Wymiary: Bez większych wymogów, lecz jeżeli jest takowa możliwość to prosiłbym wtedy w kilku rozmiarach. 500x500, 250x250 i 150x150.

Kolorystyka: Nie musi być jednolita, ale ciepłe kolory jak najbardziej będą na plus!

Dodatkowe informacje od zlecającego: Prosty avatar, drobne efekty dla lepszego efektu, nie przesadzony po prostu ;) Jeżeli zmieści się gdzieś ksywa " Dum3l " tak, żeby nie zasłaniała połowy, i będzie ładnie w całość wtopiona jak najbardziej na plus! Chociaż nie wymagam ;)

Materiały do wykorzystania:Jak wyżej, brak takowego. Lecz od razu mówię, nie musi być to samo co w sygnaturze!

Wynagrodzenie: 10 zł, płacone przelewem, bądź przez PayPal. W ostateczności możemy się dogadać o inną formę.

Opublikowano

Sygnatura:

QcpobxP.png

sr5JhWO.png

Za mało napisałeś, wiem tylko że "ciepłe barwy", nic więcej. Nie wiem czy to miało być minimalistyczne (na chłopski rozum - jedna ładna laska z lewej, reszta jednolitym kolorem i na środku lub w którymś z rogów napis), zrozumiałem że ma to wyglądać tak, więc tak to zrobiłem. Avatar w razie czego zrobię w kilku wymiarach. Jak napiszesz więcej co do twojego ogłoszenia, zrobię co innego - ale musisz to lepiej wytłumaczyć. Gdy ktoś u mnie kupuje projekt (np. firma) to czasami dostaję 250 słów jak ma wyglądać jeden obrazek, serio!

A jak się podoba, to pisz - dobijamy targu :p

oFBUy0u.jpg

GRAFIKA, KOMPUTERY, HARDWARE

Opublikowano

Pracę jak najbardziej super, lecz mam kilka zastrzeżeń, lecz takowe na priv podeślę.

Lecz poczekamy czy ktoś jeszcze się zgłosi z swoimi pracami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...