Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek CS:GO

Tali’Zorrah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć, 

orientuje się ktoś, na czym można teraz zarobić??

Kolega mówił, że opłaca się kupować skrzynie Phoenix, że jak kupię ich 100+ 

to za jakiś rok zarobię na nich trochę....

Macie jakieś inne propozycje? 

­Keelah se'lai

Opublikowano

Zależy jaki zarobek Cie interesuje, ile chcesz zainwestować i jak długo możesz czekać na profit.

Najbezpieczniejsze jest wymienianie się z profitem jednak jest bardzo czasochłonny proces, możesz też inwestować w naklejki, skrzynki itp ale do tego trzeba mieć nosa, ciężko jest przewidzieć co tak naprawdę zdrożeje za jakiś czas. Ja polecam obstawianie meczów, ryzyko średnie a jak masz łeb to możesz się dorobić, również jak masz własny team to zachęcam do grania lig amatorskich (np. moja :D) zawsze możesz sobie dorobić wraz z zespołem.

Zdecydowanie odradzam ruletki, jackpoty zysk bardzo niepewny, raz możesz wygrać fortunę a chwilę później przegrasz rodzinę wraz z dziećmi :D

Opublikowano

Zależy jaki zarobek Cie interesuje, ile chcesz zainwestować i jak długo możesz czekać na profit.

Najbezpieczniejsze jest wymienianie się z profitem jednak jest bardzo czasochłonny proces, możesz też inwestować w naklejki, skrzynki itp ale do tego trzeba mieć nosa, ciężko jest przewidzieć co tak naprawdę zdrożeje za jakiś czas. Ja polecam obstawianie meczów, ryzyko średnie a jak masz łeb to możesz się dorobić, również jak masz własny team to zachęcam do grania lig amatorskich (np. moja :D) zawsze możesz sobie dorobić wraz z zespołem.

Zdecydowanie odradzam ruletki, jackpoty zysk bardzo niepewny, raz możesz wygrać fortunę a chwilę później przegrasz rodzinę wraz z dziećmi :D

tzn

mam skiny poniżej 1 euro, które są ciągle w obrocie na obstawianiu (dzisiaj 4/0 w/l), 

dokładnie chodzi mi o to, w co aktualnie oplaca sie inwestowac (czekac moge max 1 rok)

­

­Keelah se'lai

Opublikowano

Jak operacja będzie się kończyć powinny tanieć przepustki, polecam zaopatrzyć się w klika bo zazwyczaj po kilku miesiącach/roku sporo drożeją. 

49yxrs.png

Opublikowano

Kup ze 20 skinów po 1€ i stawiaj na małe % podczas najbliższego majora, często drużyny zaskakują, co było widać choćby i podczas Katowic, a teraz naprawdę pokaźna pula jest.

Ogólnie polecam betowanie, dużo można zarobić, jeśli analizujesz mecze i umiesz logicznie myśleć.

tenor.gif

Opublikowano

Jak operacja będzie się kończyć powinny tanieć przepustki, polecam zaopatrzyć się w klika bo zazwyczaj po kilku miesiącach/roku sporo drożeją. 

Takiej odpowiedzi oczekiwałem :)

Nie brałem takiej opcji pod uwagę, a widząc dzisiejsze cenny ostatnich przepustek

widzę, że drożeją średnio 1 euro na miesiąc, więc kupując kilka przepustek można fajnie zarobić :)

Dziękuję :)

­

­Keelah se'lai

Opublikowano

Takiej odpowiedzi oczekiwałem :)

Nie brałem takiej opcji pod uwagę, a widząc dzisiejsze cenny ostatnich przepustek

widzę, że drożeją średnio 1 euro na miesiąc, więc kupując kilka przepustek można fajnie zarobić :)

Dziękuję :)

­

po zakończeniu operacji nikt jej nie kupi, bo nie będzie można robic misji.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKwarcik

Pewnie jakiś kolekcjoner kupi :D

A Ty co proponujesz??

Tylko obawiam sie, że takich kolekcjonerów moze być mało.

Radze obstawiać mądrze skiny na csgolounge.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKwarcik

Mądrze tzn??

Mam wolne 10 euro + kolejne 15 euro w skinach którymi gram + 2 euro w skinach którymi obstawiam. Jak obstawiać polscasz?? Kupić 2 redline i stawiać nimi czy jak?? :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

Jeśli chcesz zarobić i mieć niezły profit OLEJ jackpoty i inne strony tego typu, to chłam nie zawsze wygrasz. Polecam Ci kupić sporą ilość naklejek zawodników, w porównaniu na koloni były warte 20 euro cent (0.20) teraz są po 70 euro cent (0,65~0.76) te mniej cenne. Kupuj tanie Hologramy po około 2 Euro i zostaw sb na 180 dni, nie masz pewności ze bd warte po 300 Euro(może się przyfarci), ale ponad 20 Euro na 100%. Sprawa typu jak lokata. Oczywiście dla ludzi, którzy potrafią zaczekać, a nie się nachapać w dwa miechy.

Opublikowano

Najlepszym zarobkiem jest czekanie na promocję kluczy CSGO. Czekasz aż będzie promocja po 2 euro i kupujesz ich tyle na ile Cię stać. 

Ja na promocji ostatniej kupiłem 100 kluczy, obecnie sprzedałem wszystkie na allegro po 29,99 .

Czekam na kolejną promocję i teraz wiem ze warto kupić ich więcej bo zeszły jak ciepłe bułeczki, aukcja trwała 3 tyg 

Opublikowano

Może trochę odbiega od cs'a, ale polecam fanobet, dokładniej to robić kupony, mieszać trochę mecze csa i inne sporty, bo to jest bardzo opłacalne. 

Opublikowano

@Tali’Zorrah

zależy jaki masz wkład, ale polecam poczekać Ci do majora, który zaczyna się 29marca i zainwestować w naklejki (foil/holo) drużyn: C9, CLG, Fnatic - kupisz je po około ~1.2/ 1.3euro na przecenie -75%, a po roku ich cena powinna wynosić od 20 do 40/50 euro :) To jest chyba najpewniejszy, a do tego całkiem niezły zysk.

Opublikowano

@Tali’Zorrah

zależy jaki masz wkład, ale polecam poczekać Ci do majora, który zaczyna się 29marca i zainwestować w naklejki (foil/holo) drużyn: C9, CLG, Fnatic - kupisz je po około ~1.2/ 1.3euro na przecenie -75%, a po roku ich cena powinna wynosić od 20 do 40/50 euro :) To jest chyba najpewniejszy, a do tego całkiem niezły zysk.

Na naklejkach już nie zarobisz tyle co kiedyś. Każdy janusz biznesu tak myśli i chomikują po kilkanaście Tysięcy tych naklejek... po roku cena to będzie około 1€ za naklejke ;>

UggNk9.gif

Opublikowano

@Vakosss dlatego napisałem że od 20 do 40/50 euro zarobisz, a nie jak kiedyś po 200euro za rok trzymania naklejki...

@Edit ludzie w 2015 roku, gdy major był w Katowicach myśleli jak ty, i teraz naklejki titan możesz kupić po ~70euro :)

Opublikowano

csgolounge.com - szukaj jakiś grup na fb/na stronach które analizują mecze i np. ludzie komentują czy jest to sensowne, lub gdy masz np. 5 euro to stawiaj po np. 500 coinsów na double'u metodą podwajania a jak musisz postawić np. 2000 to musisz poczekać na dobry moment :)

Opublikowano

Jak chcesz zarobić to musisz zainwestować czyli np:

Kup sobie naklejki na najbliższym majorze potrzymaj rok i sprzedaj

Zagraj na jakieś ruletce polecam csgoci*cle.com kup sb p90 module mw st wpłać i będziesz miał 1770 pkt wgraj małymi sumami tak 10-100 max...

Ja na ruletce dorobiłem się kosy :)

Opublikowano

Polecam poszukać jackpoty które rozdają dla swoich graczy skiny, jednym który to robi którego znam jest CSGOForest.com, prawie codziennie wysyłają ogłoszenie na grupie w której piszą, ze wystarczy podać trade linka na chacie na ich stronie i ma sie szanse na wygranie skinów. Osobiście wygrałem tam 5 euro podczas live na twitchu. Polecam :)

Opublikowano

Najlepiej (najbezpieczniej) jest się tradować za klucze na csgolounge, ale jest to powolny proces. Jak chcesz uzbierac dużą sumę w krótkim czasie to obstawianie meczy, jackpoty.

Rankboosting (Sygnatura).png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...