Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Może ktoś zdjąć bana z blacklisted.pl?

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem konto w 2012 z banem na bl za 15 zl nie wiedzialem co to bo bylem jeszcze zielony kiedy sie dowiedzialem kupilem konto swoje 2k12 co prawda, jak bym dal komus jakiegos grosza mam szanse na ub? pytam tak z ciekawosci bo warto odswiezyc konto w koncu jest tam ponad 3k godzin w 1,6 i 2k8 

a tu takie cos znalazlem 

post-1028644-0-05725800-1457892073_thumb.png

post-1028644-0-49729200-1457892211.png

Opublikowano

Odbanują cie za sms'a jak dobrze zagadasz

Coś za coś

Opublikowano

W 2k12 używało się antcheat albo blackid/blacklist, teraz już mniej. Kiedyś nie było unbanów za hajs, w ogóle nie było o tym mowy. Teraz myślę, że jak trafisz na jakąś pazerną osobę to Ci może zdejmą. 

Opublikowano

W 2k12 używało się antcheat albo blackid/blacklist, teraz już mniej. Kiedyś nie było unbanów za hajs, w ogóle nie było o tym mowy. Teraz myślę, że jak trafisz na jakąś pazerną osobę to Ci może zdejmą. 

Tak tylko kto jest ta pazerna osoba heh nie napisze do kogos kto mnie wysmieje i napisze spier.... 

Opublikowano

Tak tylko kto jest ta pazerna osoba heh nie napisze do kogos kto mnie wysmieje i napisze spier.... 

powiem tyle - odpuść sobie pitbulla ;)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Tylko ze odbanowac mozw cie sedzia glowny i realizator projektu

Wiec lacznie 4 lub 5 osob

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...