Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFGame ItemShop Panel by hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Aktualizacja.

Stopniowo staram się wdrążać biblioteki ajax. Opracowałem sobie bardzo ciekawy sposób dot. gildii. Nie chce wam mówić wszystkiego, ale gwarantuje, że koncepcja jest świetna.

Cały plan dot. panelu gildii wykonałem w połowie, mogę wam zaprezentować to - co nie przekaże zbyt dużej ilości informacji.

Ogólnodostępny wgląd do gildii dla WSZYSTKICH? Czemu nie. Operowanie gildią nie będąc jej właścicielem? Żaden problem.

1. Wyświetlanie gildii bezpośrednio w panelu przez biblioteki Ajax, bez przeładowywania strony. (#optymalizacja "Query took 0.0004 sec") - Wykonane w ok. 60%

TXbxRkv.jpg

2. Spis wszystkich stworzonych gildii, dla każdego. Wykonane w ok. 40%.

zxLqgPR.jpg

more content coming soon ;]

Opublikowano

Przenoszę się na nowy template na najnowszej wersji bootstrap. (ten był postawiony na v3.0)

Panel zostanie jeszcze bardziej docisnięty pod względem wyglądu, większej ilości bibliotek AJAX oraz ciekawych animacji, oj coś fajnego, uwierzcie mi na słowo. :)

Do końca tego tygodnia mam zamiar przedstawić wam chociaż kilka zrzutów a temat będę czyścił, stary template udostępnię.

Opublikowano

Miałem mało czasu w tygodniu, ale coś naskrobałem. Jak to widzicie? :)

SFGame ItemShop by hiowcaheh 2.0

l142Q7I.jpg

g4QMAp1.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A czm projekt umarł ?? 

Przez brak czasu, temat można zamknąć. Plików już dawno nie mam na dysku. Peace.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...