Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tani zestaw do gier

costrume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpuść sobie tą imitację karty i kup jakąś używkę, ja bym na Twoim miejscu też dopłacił 80zł do większego monitora, bo potem będziesz żałował, a grafikę zawsze możesz wymienić.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Odpuść sobie tą imitację karty i kup jakąś używkę, ja bym na Twoim miejscu też dopłacił 80zł do większego monitora, bo potem będziesz żałował, a grafikę zawsze możesz wymienić.

Używkę ? Masz na myśli jakiegoś GTX'a 560 czy coś w tym stylu ? Słyszałem , że z używanych kart ją warto kupić.

Opublikowano

Mozesz wywalic na starcie jedna kostke ramu i wziac 4gb, potem dolozysz, z kart to wlasnie uzywke gtx 560ti 2gb ddr5 szukaj, bo tego nie warto, druga integra, na ten monitor tez szkoda 300zl, bo nie jest wart tych pieniedzy

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Monitor z taką rozdzielczością w obecnych czasach? Serio?

Jak wyżej - z takim budżetem jeśli ma się znaleźć w tym zestawie jeszcze monitor to jedynie używki mają sens. Z nowych nie kupisz nic godnego uwagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...