Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam jakiejś fajnej gry multiplayer w której liczą się umiejętności człowieka, a nie postaci (np. jakiś dobry miecz który daje przewagę). Chodzi mi o gry typu, cs:go, lol, fifa itp. 

Proszę nie wymieniajcie gier moba ;)

Opublikowano

Witam.

Szukam jakiejś fajnej gry multiplayer w której liczą się umiejętności człowieka, a nie postaci (np. jakiś dobry miecz który daje przewagę). Chodzi mi o gry typu, cs:go, lol, fifa itp. 

OSU! ma tryb single player i tryb multiplayer.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Witam.

OSU! ma tryb single player i tryb multiplayer.

Chodzi mi o takie gry bardzo popularne, rozbudowane itp.

Opublikowano

Diablo 3?

Chodzi mi o gry typowo mulitplayer.

World Of Tanks

Nie moje klimaty :)

Blade&Soul? 

Szukam raczej takich gier tak jak już napisałem w których nie można rozwijać swojej postaci, tylko od razu dostajesz taką postać która wszyscy grają i nie mogą jej ulepszać, ewentualnie jakieś ubrania, skiny itp.

Opublikowano

H1Z1 - king of the kill, jeszcze nie jest zbytnio rozbudowane(Early Acces) ale fajnie się gra, nie patrz na recenzje i opinie na steam bo to jest zwykły syf zrobiony przez hejterów i dzieci.

Opublikowano

Szukam raczej takich gier tak jak już napisałem w których nie można rozwijać swojej postaci, tylko od razu dostajesz taką postać która wszyscy grają i nie mogą jej ulepszać, ewentualnie jakieś ubrania, skiny itp.

W blade & soul na arenie każdy ma taki sam ekwipunek i staty, trzeba tylko wbić 45lvl, żeby odblokować wszystkie skille.

Opublikowano

H1Z1 - king of the kill, jeszcze nie jest zbytnio rozbudowane(Early Acces) ale fajnie się gra, nie patrz na recenzje i opinie na steam bo to jest zwykły syf zrobiony przez hejterów i dzieci.

No pomyślę, tylko szkoda że H1Z1 jest płatna bo ostatnio dużo wydaję na gry i nie uda mi się jej kupić :D

W blade & soul na arenie każdy ma taki sam ekwipunek i staty, trzeba tylko wbić 45lvl, żeby odblokować wszystkie skille.

Chodzi mi o gry w którym od razu dostajesz to samo co inni. Najlepszym przykładem jest tu CS, haxball itp.

Polecam grę Soldat.

Obczaję :)

Team Fortress 3, dość intrygujący tytuł.

Nie ma TF 3 :D

Smite

Tak jak pisałem w temacie, nie chcę gier moba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...