Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako iż korzystam ze strony zengaming chciałbym wiedzieć czy w ostatnim czasie udało wam się stamtąd wypłacić skina. Ostatnio była dostawa ale po 10 minutach nie było już żadnych przedmiotów ( albo nie było ich wogóle)? Pozdrawiam :D

Opublikowano

Jak dlamnie to scam... Od kilku miechow nie wyplaca mi skinow...

­

Jeżeli nie wiesz co to SCAM to się nie wypowiadaj bo SCAM to oszustwo polegające na wzbudzeniu u kogoś zaufania, a następnie wykorzystanie tego zaufania do wyłudzenia pieniędzy lub innych składników majątku.

@topic

Co to tematu strona w 100% uczciwa tylko, że przez dużą ilość osób trudno wypłacić przedmioty,

Opublikowano

Najlepiej jak sam uzbierasz trochę tej waluty i wymienisz jak bd mieli skiny, jakiś najtańszy i może to bd w twoim przypadku najlepsze info.

Opublikowano

Strona spoko, jednak trzeba czekać na skina. Czekałem 2 dni i się opłaciło. Nie mam pojęcia jak jest z tym teraz.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Strona jednak nie uczciwa ;) Dobiłem do 10 tys coinsów i gdy chciałem wypłacić skina ( czekałem na dostawę) dostałem bana za rzekome nielegalne oprogramowanie. Na supporcie po miesiącu od złożenia tematu do dzisiaj brak odpowiedzi. Nie polecam z powodu straty czasu ;)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...