Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zatwierdzanie Meczu

Dreemek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 'DUŻY' Problem. Podczas dołączania do meczu "zatwierdzanie meczu" nie pojawia się zielony przycisk AKCEPTUJ tylko Zatiwerdzanie meczu. Na servery publiczne także nie moge wejść

Opublikowano

Sprawdź spójność plików, możliwe że wyłapałeś jakiegoś buga. Dość często zaczynają pojawiać się problemy z łączeniem do serwerów dobierania gier, a także problem z samym zatwierdzeniem.

1980497.jpeg
Opublikowano

Zmień w ustawienia Opcje-> Ustawienia gry-> Maks.Akceptowalny ping (domyślnie masz 150) radze dodać, może to poprawi wyszukiwanie meczy u cb.

Opublikowano

Wszystko to próbowałem,niestety nic z tego nie działa, reinstall też był.

Opublikowano

Próbowałeś zalogować się na platformę steam podczas korzystania z innego komputera?

Jaką posiadasz specyfikacje komputera? Używasz sieci LAN czy WLAN? Internet światłowodowy czy radiowy?

1980497.jpeg
Opublikowano

Nie próbowałem,nie mam za bardzo jak. Internet światłowodowy.

Opublikowano

Restart steama? sprawdź spójność plików? reinstall csa?

Człowieku czytasz cokolwiek? wszystko jest napisane i to ewidentnie nie DZIAŁA

Opublikowano

Jeśli opcje z pingiem nie zadziałała, zapytam tak czy jak łączysz się upłynie czas wyskakuje Ci komunikat że przekroczono czas połączenia, na 100% w takim przypadku jest problem z kompem był jakiś typ z tym problemem(http://www.mpcforum.pl/topic/1410422-mam-problem-z-csgo-nie-moge-grac-multiplayer/) i były to ustawienia w jego systemie, po formacie działało pięknie. Przeskanuj kompa może masz jakiegoś wira na połączenie z internetem lub coś takiego. Sprawdź czy nie masz odnotowanej blokady VAC.

Opublikowano

Nic takiego nie ma, a w innych grach wszystko płynnie działa,przeskanuje go 

Opublikowano

Nic takiego nie ma, a w innych grach wszystko płynnie działa,przeskanuje go 

Kolego miałem to samo, robiłem reinstal cs'a, spójność plików skanowanie kompa i nic nie dało.

Wkurzyłem się i wgrałem nowy system na nowo, zainstalowałem steam pobrałem cs'a i wszystko śmiga :)

Poza tym szukałem też innych opcji lecz w internecie nic nie znalazłem więc to chyba jedyne rozwiązanie :)

Opublikowano

Mhm Rozumiem można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...