Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maszyna do bocenia kont w Tibii

Wojaszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostnimi czasy mam troche mniej czasu, oraz nie chcialbym az tak bardzo komputera uzywac zeby nie dzialal 24/7.

I tutaj pojawia sie moje pytanie, czy zna ktos tutaj lub sam uzywa jakiegos rodzaju wirtualnej maszyny, na ktorej moglbym odpalic od 1-5 botow bezproblemowo?

Nie obchodzi mnie cena, chce tylko, zeby dzialalo i sobie spokojnie boty biegaly.

Oraz prosilbym o wyjasnienie czy musialbym cos dodatkowego procz zakupu samej maszyny zrobic, najchetniej zeby ktos napisal jak wyglada caly proces.

Opublikowano

@KnycelBDG

??????

@topic

Witam, ostnimi czasy mam troche mniej czasu, oraz nie chcialbym az tak bardzo komputera uzywac zeby nie dzialal 24/7.

I tutaj pojawia sie moje pytanie, czy zna ktos tutaj lub sam uzywa jakiegos rodzaju wirtualnej maszyny, na ktorej moglbym odpalic od 1-5 botow bezproblemowo?

Nie obchodzi mnie cena, chce tylko, zeby dzialalo i sobie spokojnie boty biegaly.

Oraz prosilbym o wyjasnienie czy musialbym cos dodatkowego procz zakupu samej maszyny zrobic, najchetniej zeby ktos napisal jak wyglada caly proces.

https://www.exone.pl/serwery/vps/kalkulator

- System operacyjny  Windows XP

- Ram 2048

- Transfer 100

- Procesor 2 Ghz

- Pojemnosc Dysku 50GB

za 120 zł / miesięcznie. ewentualnie transfer / ram / pojemnosc dysku możesz zmniejszyć. - ciężko powiedzieć ile taka tibijka potrzebuje tego procka / ramu, bot też swoje żre :/  więc z wyborem parametrów nie pomogę.

Co do pytania "czy cos jeszcze musze zrobić oprócz zamówienia" - niet, zwykle na email dostajesz swój login oraz hasło do servera dedykowanego - to wszystko.

ps, jest bardzo dużo różnych ofert, to był tylko przykład, by porównać ceny u innych firm odsyłam do googli

Google.pl -> Servery Dedykowane lub Servery VPS

Opublikowano

pozdrawiam stawiać boty na dedyku (y) Chyba bd pierwszą osobą z taką kombinacją a potem dostaniesz delate na 50 charów i zostanie Ci tylko dedyk. Każdy kogo znam ma komputery albo swoje i po 2mc odpalone albo zarabia na tibi na allegro na cc i ma komputery za 3 tyś może 4 i po 50mc mu lekko Ciągnie

Opublikowano

pozdrawiam stawiać boty na dedyku (y) Chyba bd pierwszą osobą z taką kombinacją a potem dostaniesz delate na 50 charów i zostanie Ci tylko dedyk. Każdy kogo znam ma komputery albo swoje i po 2mc odpalone albo zarabia na tibi na allegro na cc i ma komputery za 3 tyś może 4 i po 50mc mu lekko Ciągnie

Pierwszą? O nie, ze znajomym w takim razie zarabiałem na dicebocie, jak to jest możliwe, przecież jest pierwszą osobą! Wcale nie tworzyłem po 30 kont dziennie i nie było po 3-4kk profitu dziennie ;/.

Polecam vpsy z ovh (cloud) z wirtualizacją kvm. Vps za 80zł uciągnie około 25-30mc.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

https://www.arubacloud.pl/

za darmo na miecha ( nauczysz sie uzywać )

stawiałem tam 10-15 mc

Postaram sie wyprobowac to za darmo na miesiac zeby zobaczyc jak to wyglada,

Co do ilosci tibii tak jak pisalem w topicu, najwyzej 5 a o kase sie nie rozchodzi, byle by dzialalo.

Dzieki wszystkim za odpowiedz.

Opublikowano

Niewiem czy vps jest taki dobry

Najlepiej jakbyś znalazł na allegro lub olx jakiś stary komp stacjonarny za200-300 zł będzie na więcej niż 3 msc a i ucieknie więcej

Skoro 5 borów a o kasę się nie rozchodzi to ja ju bm kupił te ccki na allegro i tak taniej wyjdzie

( . Y . )

w26yvz-5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...