Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows do laptopa

obryl22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj kupiłem laptopa msi ge72 bez systemu operacyjnego. Myślałem że nie będzie problemu z wgraniem 7 którą miałem na starym samsungu jednak gdy zaczyna się jego instalacja piszę komputer nie obsługuje czegoś tam. Co w takiej sytuacji zrobić? Czy muszę pobierać jakiegoś wina z neta ? Proszę o szybką odpowiedź z góry dzięki! !

Opublikowano

Jak byś miał np telefon do zrobienia zdj to zrób zdj tego błędu bo tak za bardzo ci nie pomożemy.

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv
Opublikowano

Zapodaj sobie tabletki na rozwolnienie, on o windowsie a ty mu z dupy trujesz Ubuntu. 

Windows jest dobry skoro działa na innym laptopie, to laptop albo dysk jest źle ustawiony. Skoro nie podałeś z czym problem nie ma jak rozwiązać. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

dobra słuchajcie potrzebuję windowsa 7 wiecie skąd mogę pobrać ? bo stary windows był zgrany z samsunga na którym był od początku wgrany i poprostu nie pasuje tutaj . Żeby wgrać windowsa 10 potrzebuje windowsa 7 tak ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...