Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Permy na powiązane konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://how2play.pl/leagueoflegends/sposoby-riotu-skryptowanie/

W skrócie:

Przede wszystkim, dostajemy zapewnienia, że twórcy gry cały czas pracują nad wyłapywaniem osób, które z tych programów korzystają. Nie banują wtedy jednego konta, a wszystkie powiązane z danym graczem.

Odwołując się do mojej wcześniejszej wypowiedzi z tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/1524040-wyrazajcie-swoje-zdanie-na-temat-banow/ 

Osobiście nie polecam grania na czym kolwiek bo tak naprawde uja wiemy jak działa ich antycheat, a były też przypadki, że ludzie mieli konta na różnych regionach i dostawali bana na obydwa mimo tego, że grali tylko na jednym z EB. Weźmy sobie teraz pod lupę takiego MKjogo, gdzie dosyć niedawno można było wyrwać perma za samo posiadanie go na komputerze <lol>, więc nie wiem czy rzeczywiście opłaca się grać na EB, chyba że masz konto w silverze/goldzie i kilka skinów na krzyż to ur acc ur choice. Osobiście sam bym sobie pograł na EB, ale wiem jak mogłoby się to skończyć.

Podsumowując, jeżeli macie jakieś konta na których wam zależy, to nie grajcie na niczym najlepiej. 

MKjogo było czystym przykładem tego, że nasze kompy są obserwowane cały czas przez riot. 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Błędy w tłumaczeniu z reddita. Nie wzięli pod uwagę, że napisał to Koreański Rioter. W Korei każdy zakładając swoje konto podaje SSN i na tej podstawie banują powiązane konta. U nas jedynie mogą sprawdzać email, czy skrypter na jednym emailu nie założył kilku kont. Nie zaczynaj kolejnej dramy..

Opublikowano

Błędy w tłumaczeniu z reddita. Nie wzięli pod uwagę, że napisał to Koreański Rioter. W Korei każdy zakładając swoje konto podaje SSN i na tej podstawie banują powiązane konta. U nas jedynie mogą sprawdzać email, czy skrypter na jednym emailu nie założył kilku kont. Nie zaczynaj kolejnej dramy..

Jaka drama? wtf

Widzę, że nie przeczytałeś do końca, a więc jeszcze raz się powtórze. 

Niedawno było głośno o banach za MKjogo i nawet jeżeli ktoś owy program posiadał na swoim dysku twardym, a nie używał to mógł i tak wyrwać pema i to samo tyczy się skryptów, masz na kompie sam program = ban. 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Jaka drama? wtf

Widzę, że nie przeczytałeś do końca, a więc jeszcze raz się powtórze. 

Niedawno było głośno o banach za MKjogo i nawet jeżeli ktoś owy program posiadał na swoim dysku twardym, a nie używał to mógł i tak wyrwać pema i to samo tyczy się skryptów, masz na kompie sam program = ban. 

Skończcie z tym mkjogo, banów nie było za posiadanie aplikacji na komputerze (skąd tyś to wytrzasnął) tylko za podmienianie plików zawierających skiny i splasharty po którymś tam patchu.

Tak samo nie ma programów za posiadanie elobuddy tylko za reporty ew. injectowanie.

Opublikowano

W każdej grze są cheaty i cheaterzy, to jest nieuniknione. Jedni robią to by rzeczywiście się dowartościować, inni będą czerpali z tego (jakimś cudem) przyjemność. Na mocy prawa europejskiego, wszystkich regulacji dot. pryawtności Rito Gems nie może Ci z dupy monitorować dysku, więc teza że "wystarczy posiadanie MKJOGO by dostać perma" jest absurdalna.

Opublikowano

Riot nie ma prawa obserwować zawartości twojego kompa. Łamałoby to prawa prywatności kolego. Weź pomyśl trochę. 

Szkoda strzępić ryja na tym forum. To co napisałeś jest oczywiście prawdą. Riot nigdy cie nie zbanuje za to co masz na dysku i nigdy nie będzie skanował plików na twoim komputerze. 

Opublikowano

Riot nie ma prawa obserwować zawartości twojego kompa. Łamałoby to prawa prywatności kolego. Weź pomyśl trochę.

Ale zawartość pamięci RAM już tak

Co do tematu, lepiej sprzedać wszystkie konta i grac na smurfie :D safest way

Hejo

Opublikowano

jebło was coś, nie mogą banować za powiązanie kont lol

Opublikowano

Powiedz to wszystkim antycheatom, taki xigncode skanuje wszystkie pliki, które zapisywałeś w ciągu ostatnich 2 dni xD

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Nie może obserwować/skanować plików? Chyba wystarczy dodanie punktu który tego nakazuje do regulaminu który akceptujesz co każdy patch i mogą robić co chcą.

Opublikowano

Ja gram od bola, potem na #L, teraz EloBuddy i nie dostałem jeszcze żadnego bana. Mam konto w diamencie i goldzie. Więc możecie sobie straszyć tymi antycheatami, bo ja jakoś w to nie wierze i tyle. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja za mk jogo dostałem bana dawniej ale odwołałem się iż używałem go tylko do nagrywania powtórek a ze skinów czy innych opcji nie korzystałem. Dostałem unbana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...