Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Wyrażajcie swoje zdanie na temat banów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich uzytkowników Elobuddy. Mam prośbe piszcie ile czasu gracie na Elobuddy, jakimi postaciami i czy dostaliscie bana? Chcialbym uslyszec wasze opinie na ten temat, poniewaz mam dosyc dobre main konto i chcialbym troche pocarrowac na rankedach. Oczywscie z mozgiem bez Evade i wgl jest jakas szansa na bana? Riot banuje na podstawie reportow czy wykrywa programy trzecie gracza znajdujace sie na jego komputerze? Jak myslicie Elobuddy jest bezpieczny i czy z mozgiem jest szansa na bana? Wyrazajcie swoje opinie prosze. Pozdrawiam

Opublikowano

Jeżeli chodzi o to czy riot wykrywa elobuddy pod względem automatycznym to raczej nie. Bana można jedynie dostać gdy ktoś:

1. Wyśle nagranie gdzie widać że się leci na skryptach.

2. Po otrzymaniu wyznaczonej ilości zgłoszeń za wspomagacze po meczu.

Czyli to wszystko zależy od osoby ktora będzie sprawdzała te zgłoszenia. 

Jest coś jeszcze takiego jak flagowanie konta czy coś, ale ja sie na tym nie znam. @Reph3at @BrainOnly @ᕦ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕤ :v

Opublikowano

Dopóki nie rozjebałem monitora to grałem w pizdu meczy dziennie, z 15. Full odpalony, można by powiedzieć że cookiezy grający rajzem i katariną. Do tego skonfigurowane evade pod największe osiągi. Konto dalej nie ma bana. Grałem tak bardzo efektywnie przez miesiąc na high mmr.

Opublikowano

Dopóki nie rozjebałem monitora to grałem w pizdu meczy dziennie, z 15. Full odpalony, można by powiedzieć że cookiezy grający rajzem i katariną. Do tego skonfigurowane evade pod największe osiągi. Konto dalej nie ma bana. Grałem tak bardzo efektywnie przez miesiąc na high mmr.

Cookiezi i tak 1x100 FDFD xD

@ topik

Ja latam full odpał "Fiora main" i bana jeszcze nie wyłapałem. (EB)

Na starym koncie dostałem 9001ke (za reporty) a grałem adc z Humanizerem i Evade only draw (L#)

Najlepiej jakbyś sobie wyscrapował, kupił czy wyexpił drugie konto. Szkoda maina.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Robisz 2 konta,na jednym grasz full odpałki by jak najszybciej wbić d3-d1,na drugim koncie gra kolega.Sam tak zrobiłem aktualnie d1 i konto czyste :) Wystarczy odrobinkę pomyśleć

Opublikowano

a jakimi postaciami najlepiej carrowac gre? kim grales? jakie skrypty uzywasz do pewnego carrowania?

Opublikowano

Ogólnie Mój main to support,tak więc mój kolega na Moim koncie grał supportami,a Ja na scriptach adc. Jeżeli używasz mózgu to każdą postacią kierniesz giereczkę w taki sposób,że nikt się nie gapnie

Opublikowano

Robisz 2 konta,na jednym grasz full odpałki by jak najszybciej wbić d3-d1,na drugim koncie gra kolega.Sam tak zrobiłem aktualnie d1 i konto czyste :) Wystarczy odrobinkę pomyśleć

za to jest ban i duzo bylo takich przypadkow

jebać psy

Opublikowano

za to jest ban i duzo bylo takich przypadkow

W jaki sposób ban,skoro gram na 2 różnych IP,Proszę o odpowiedz z góry dzieki ziomeczku.Pozdrawiam!

Opublikowano

Riot banuje tylko konto na ktorym skryptowales, maina nie ruszy.

Postacie do orania?

Viktor, Syndra i Kalista, Riven, Xerath i Vayne.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Polecam grać adc z wyłączonym evade, humanizerem i ustawionymi delayami na anulowanie animacji.

Najlepsza będzie kalista moim zdaniem. Inne spoko postacie to vayne(dobrze grać pod kryty, bo pod botrka wolno się skaluje), ashe(duży range,perma slow, wizja na całą mapę, global stun - pick raczej na wyższe elo), jinx, lucian, ezreal.

I jak nie chcesz szybko stracić konta, to nie graj xerathem i cassio.

Opublikowano

3 smurfy na które nie wbijałem z 2 miechy zbanowane, na kazdym tylko EB był odpalonym, na jednym 3 gry zagrałem na botach ashe na orbwalkerze i ban tak czy siak :D
Wykrywalne to gówno jest obviously, ale tutaj jakaś moda jest na robienie laski tym z nulleda, bo kiedyś crackowali 100 razy lepszego sharpa, dopóki sie nie zesrali, bo Jodus ich do sądu pozwał xD

Opublikowano

Gram legit od początku EB i nie ma bana.

Evadee only drawings + nie obvious postacie typu fiora/elise/xinzhao/lee

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Gram legit od początku EB i nie ma bana.

Evadee only drawings + nie obvious postacie typu fiora/elise/xinzhao/lee

to czym kuzwa grasz?

Opublikowano

3 smurfy na które nie wbijałem z 2 miechy zbanowane, na kazdym tylko EB był odpalonym, na jednym 3 gry zagrałem na botach ashe na orbwalkerze i ban tak czy siak :D

Wykrywalne to gówno jest obviously, ale tutaj jakaś moda jest na robienie laski tym z nulleda, bo kiedyś crackowali 100 razy lepszego sharpa, dopóki sie nie zesrali, bo Jodus ich do sądu pozwał xD

Ale Ty jesteś żałosny ciekawe,że gram od początku EB i jakoś bana nie mam,przypadek? Czy może piszesz by napisać posty? Pozdtawiam

Opublikowano

Ale Ty jesteś żałosny ciekawe,że gram od początku EB i jakoś bana nie mam,przypadek? Czy może piszesz by napisać posty? Pozdtawiam

Bo masz poprostu farta gosciu? LOL

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za chęć odpowiedzenia pod tym postem. A wytlumaczy mi ktos o co chodzi dokladniej z tym humanizerem? Bo jestem zielony ;c

Opublikowano

@Ho0sHy humanizer - jak sama nazwa częściowo wskazuje human - człowiek, czyli próbuje ruchy bota/skryptów upodobnić do ludzkich, żeby wszystko nie wyglądało tak "sztucznie"

Opublikowano

Do osoby która płakała o banie - to nie wina EB, ja straciłem maina i 2 smurfy. Niestety, za późno dowiedziałem się jak wiele daje humanizer i zapłaciłem cenę mojej niewiedzy. To, co jest wbudowane w EB a ma humanizować albo nie działa w ogóle, albo działa kiepsko. Polecam xaxihumanrework na movement + littlehumanizer na spelle i AA

Opublikowano

Bo masz poprostu farta gosciu? LOL

Farta? To jest typowe zachowanie ludzi,macie skrypty i gracie "na pałe"  Po tym co piszesz to widać,ze solo daleko nie zaszedłeś.Kończę tą niesamowicie ciekawą pogawędkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...