Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biurko i krzesełko.

Okayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewiem, czy pisze w dobrym temacie- teoaretycznie tak wiec moge sie mylić i w razie błedu prosze o przeniesienie.

Poszukuje biurka pod maszyne atx i jakiegoś fotela co by mnie w dupe nie uwierało.

Miło by było aby całość kosztowała do 600zł

Opublikowano

@Oski0202

myslisz ze przy grubym dupsku ważacym 90kg wytrzyma?

Przy takiej wadze to na pewno, chociaz pewnie przy kazdej powyzej 50kg padnie predzej czy pozniej, ale jesli nie wydasz serio wiekszej kaski to wszystko to praktycznie jedno. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

@Oski0202

Ten świat schodzi na psy.

Żeby na cos na czym mozna usiasc przed komputerem trzeba wydac przynajmniej 550zł.

Moze cos na targu wychacze.

Opublikowano

Z biurkiem to zasuwaj do stolarza, potrzeba czegos solidnego, nie zadne ikeiowskie kartony czy sklejki. Co do fotela to do tej ceny wszystko to praktycznie jedno, byle mial wysokie oparcie, ja sie przymierzam do czegos takiego: http://allegro.pl/krzeslo-biurowe-obrotowe-fotel-biurowy-okazja-tilt-i5641440308.html

Mam dokładnie taki sam fotel. Po jakimś czasie odpadło mi oparcie, ale to pewnie dlatego, że korzystałem z tego, że można się na nim odchylić do tyłu i często sobie tak leżałem oglądając filmy. Jednak jak na tą cenie to myślę, że byłoby ok jakby tego krzesła tak nie męczyć :D

banneranim.gif

Opublikowano

Nie będe pisał kolejnego tematu bo kochani mnie znowu odeślą.

Myszeczka za 150zł z jak najwyzszym dpi i jak najlepszym sensorem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...