Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka kont na 1 lub kilku światach.

G0DF4TH3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Chciałbym się zapytać czy używając Hide.pl lub hotspot shield oraz różnych przeglądarek jest duża szansa, że zostanę posądzony o multikonto? W sumie to nie będę gdzieś wysoko grał tylko po prostu chciałbym rozwinąć kilka wiosek i którą uda rozwinąć się bardziej tą będę grał.

Miłego dnia :)

Opublikowano

Jak nie to zmieniaj ip i tyle. Ja grywałem na mulciakach kiedyś miałem obok siebie nawet i 5 multikont nie dostałem bana bo zmieniałem ip i przeglądarki. Teraz gra na mulciakach nie ma sensu za pp kupisz wszystko co chcesz.

32b998e6fea0a0c163c3eff1ccb42959.gif

Opublikowano

Pp (Punkty premium) i to , ze mozna za nie kupic wszystko nawet przyjaciol w grze nie wyklucza opcji "Pushingu" czyli multikont zsylajacych surowce na jedno. :)

Oczywiscie pod warunkiem , ze wolny przesyl jest dostepny.

Opublikowano

Pp (Punkty premium) i to , ze mozna za nie kupic wszystko nawet przyjaciol w grze nie wyklucza opcji "Pushingu" czyli multikont zsylajacych surowce na jedno. :)

Oczywiscie pod warunkiem , ze wolny przesyl jest dostepny.

Masz racje :). Widać na świecie 102 co się dzieje z plemionami. Jak widzę że gracz w 2 dni wbija ponad 3 tysiące punktów to chce mi się płakać...

(potwierdzone info)

Opublikowano

Widzialem na wegierskim serwerze przypadek , gdzie w 3 dni od 0 do 20 tysiecy punktow i 10 wiosek ktos doszedl :D

Wiec dobry przyklad jak za premium mozna spieprzyc gre. Od czasu mistrzostw plemion jest juz coraz gorzej z ta gra i nie ma sensu nawet grac.

Opublikowano

Widzialem na wegierskim serwerze przypadek , gdzie w 3 dni od 0 do 20 tysiecy punktow i 10 wiosek ktos doszedl :D

Wiec dobry przyklad jak za premium mozna spieprzyc gre. Od czasu mistrzostw plemion jest juz coraz gorzej z ta gra i nie ma sensu nawet grac.

Muszę ci przyznać rację. Niestety wyrabiają cuda z tą grą szkoda bo była ona fajna a teraz ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, jestem administratorem Plemion ( obecnie nie pełnie tej funkcji z przyczyny braku czasu, lecz niedługo wróce) i odpowiem na pierwsze pytanie, jest to do sprawdzenia, chyba że będziesz sie bardzo dobrze ukrywał... ale raczej jak trafisz na "dokładnego" admina to raczej wykryje to.

Opublikowano

A co gdyby odpalać przeglądarkę na proxy ? Wydaję mi się że są nikłe szanse na zablokowanie konta ale jednak są.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...