Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SoundCloud vs Spotify

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Które z wyżej wymienionych będzie sie lepiej sprawdzać,będzie wygodne i z którym nie będe mial jakichs problemów na telefonie? Zastanawiam sie ktore na dłuższą mete sie lepiej sprawdzi,dodam ze na spotify nie kupował bym premium. Czekam na rady :D Jak mozecie to dajcie też + i - tych aplikacji

79160594027661829163.png

Opublikowano

Niestety nie miałem dotychczas możliwości skorzystania z soundcloud, wiec opiszę Ci tylko moja opinia na temat Spotify. Używajam go już od dłuższego czasu w wersji premium i do tej pory jestem bardzo zadowolony.

Koszt takowej usługi również nie jest bardzo drogi. Za raptem 20 zł dostajemy możliwość odtwarzania playlist offline, bez konieczności używania pakietu danych. Do tego możemy podłączyć nasze konto na kilku komputerach i telefonie. Pakiet darmowy tylko na jednym urządzeniu chyba tylko. Dodatkowo samo Spotify oferuje duża gamme piosenek, a co najlepsze, że każdy użytkownik może zrobić własną playliste co powoduje że możesz zobaczyć co twój znajomy słucha albo możesz znaleźć rozne ciekawe i nastrojowe kawałki na każdą okazję :)

Opublikowano

Niestety nie miałem dotychczas możliwości skorzystania z soundcloud, wiec opiszę Ci tylko moja opinia na temat Spotify. Używajam go już od dłuższego czasu w wersji premium i do tej pory jestem bardzo zadowolony.

Koszt takowej usługi również nie jest bardzo drogi. Za raptem 20 zł dostajemy możliwość odtwarzania playlist offline, bez konieczności używania pakietu danych. Do tego możemy podłączyć nasze konto na kilku komputerach i telefonie. Pakiet darmowy tylko na jednym urządzeniu chyba tylko. Dodatkowo samo Spotify oferuje duża gamme piosenek, a co najlepsze, że każdy użytkownik może zrobić własną playliste co powoduje że możesz zobaczyć co twój znajomy słucha albo możesz znaleźć rozne ciekawe i nastrojowe kawałki na każdą okazję :)

20 zl jednorazowo płace ? 

79160594027661829163.png

Opublikowano

Sprawdź sobie opłaty, ale bodajże nie ma. Najbliżej masz PayPal, albo PSC chociaż pewny nie jestem.

EDIT. Masz też opcje okresu próbnego, przez 30 dni masz za darmo konto premium, które nie musisz przedłużać. Wiec jeżeli Ci się przez ten czas nie spodoba to poszukasz innej usługi ;)

https://www.spotify.com/pl/legal/new-30-days-free-trial-terms-and-conditions/

Opublikowano

soundcloud, spotify nawet nie znam.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

nie mam konta wszytsko co slucham jest za darmo (rege), nie wiem po co tam konto robic?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Czyli moge robic nowe konta jak darmowe premki sie koncza? xD

Tak

Ja polecam Spotify. Nawet bez Premium.

Spotify bez premium jest bezsensu na telefonie czy tablecie. Na kompa można go polecić, ale bez premki na jakieś inne urządzenia to zdecydowanie nie.

Opublikowano

[TEL] Spotify crackowane na telefon.

[PC] Spotify z zablokowanymi adresami reklam w pliku hosts.

Przewijasz ile chcesz, wybierasz którą chcesz piosenkę na playliście(nie musisz losowo), odtwarzanie na kompie przez telefon, więcej muzyki w jednym miejscu, brak reklam, super playlisty użytkowników.

Opublikowano

Jak aktywować darmowe premium na miesiąc bez podawania nr karty kredytowej ? Inaczej nie moge,da rade to obejsc?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak aktywować darmowe premium na miesiąc bez podawania nr karty kredytowej ? Inaczej nie moge,da rade to obejsc?

Można kupić np. w Inmedio karty podarunkowe. 

Opublikowano

Nie lepszym rozwiązaniem będzie pierwsza wersja Beta spotify?

Jedyny minus to brak słuchania offline, lecz reszta funkcji jest dostępna.

Osobiście wolę spotify niż sc, przez pryzmat wygodny w słuchaniu.

1980497.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...