Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura+myszka+słuchawki

Daniel1022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tak jak w temacie poszukuje 3 rzeczy,

1.Klawiatura. Jedyne wymaganie to by najlepiej na energie słoneczną zasilana.

2. Myszka. Tu znów mam inne by była na akumulator a nie na baterie.

3. Słuchawki. Tu znów chciałbym by miały wbudowany mikrofon i miały dobrej jakości dźwięk.

Piszcie wszystkie które polecacie i najlepiej nie drogie bo nie chce wydać zbyt dużo.

Opublikowano

Co do kasy nie mam pojęcia, nie chce wydać za dużo myślę,  ze ok 350-400 na wszystko.

Co do klawiatury czemu tak piszesz ? Myślę że taka była by dobra żeby nie na baterie.

Opublikowano

Co do kasy nie mam pojęcia, nie chce wydać za dużo myślę,  ze ok 350-400 na wszystko.

Co do klawiatury czemu tak piszesz ? Myślę że taka była by dobra żeby nie na baterie.

To sobie kup klawę z kablem, albo kalkulator od ruskich na bazarze, polecam xD

Albo marny troll, albo dokończ sam. Wszystko co nie ma w sobie kabla ma jakieś baterie, różni się to tylko sposobem ładowania. Jak chcesz myszkę z wbudowanym akumulatorem, to sobie kup tą najnowszą od apple, albo po prostu jakąkolwiek myszkę na baterie, akumulatorki i ładowarkę, a jak do tego chcesz słuchawki z dobrej jakości dźwiękiem i mikro, to masz za mało kasy na te wszystkie zachcianki.

436951440626370320491.png

Opublikowano

To sobie kup klawę z kablem, albo kalkulator od ruskich na bazarze, polecam xD

Albo marny troll, albo dokończ sam. Wszystko co nie ma w sobie kabla ma jakieś baterie, różni się to tylko sposobem ładowania. Jak chcesz myszkę z wbudowanym akumulatorem, to sobie kup tą najnowszą od apple, albo po prostu jakąkolwiek myszkę na baterie, akumulatorki i ładowarkę, a jak do tego chcesz słuchawki z dobrej jakości dźwiękiem i mikro, to masz za mało kasy na te wszystkie zachcianki.

Według mnie twoja wypowiedź jest zbędna. Na przykład uznajmy taki komplet

Klawiatura Logitech K750

Mysz A4 Tech Bloody R7 USB Wireless

Słuchawki Creative HS-800 Fatality Gaming

Np taki komplet co myślicie, lecz czekam na jakieś inne propozycje

Opublikowano

Klawiatura totalny bezsens, przez sporą część roku się nie nada do pracy, już pomijając jej zerową wygodę i ergonomię. Jedynym jej plusem jest unify, co może w przyszłości zaoszczędzić problemów ze zniszczonym / zgubionym odbiornikiem. Myszki nikt Ci nie poleci, bo nie podałeś żadnych szczegółów, ani do czego jest Ci ona potrzebna, ani jaki masz uchwyt, ani na jakich powierzchniach będziesz jej używał. Co do słuchawek to najgorszy możliwy wybór. Nie ma dobrych słuchawek z mikro w tej cenie. Fatality bardzo szybko się niszczą, do dobrej jakości też im wiele brakuje, o wiele lepiej jest kupić osobno słuchawki i osobno mikrofon.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...