Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam myszki do 300zł

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam myszki do CS:GO w cenie 300zł, myślałem na razer deathadder chroma, ale proszę o wasze odpowiedzi.

Jedyne czego nie chcę, to żeby myszka nie była jakaś ciężka oraz żeby nie była za mała bo mam dużą rękę.

Pozdrawiam.

Opublikowano

SS Rival 300

aktualnie ją posiadam ponad pół roku i jakoś nie zadowala mnie, zbyt ciężka i po położeniu ręki na myszkę niewygodnie mi się nią gra w CS:GO

Opublikowano

Razer DA tez jest dobry, pomysl tez nad zowie fk i chyba co najbardziej Cie zadowoli to logitech g502

G502 pod claw? 

Pod clawa w tej cenie masz Zowie FK1/FK2, Razer Deathadder, Avior 7000. 

Zowie i Avior siedzą na tym samym sensorze optycznym 3310, a Deathadder siedzi na S3988 rownież optyk, ale nie jest jakoś lepszy. Gorszy też nie. Warto dodać, że Deathadder ma garbia, który nie musi być wygodny.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Razer DA tez jest dobry, pomysl tez nad zowie fk i chyba co najbardziej Cie zadowoli to logitech g502

G502 pod claw? 

Pod clawa w tej cenie masz Zowie FK1/FK2, Razer Deathadder, Avior 7000. 

Zowie i Avior siedzą na tym samym sensorze optycznym 3310, a Deathadder siedzi na S3988 rownież optyk, ale nie jest jakoś lepszy. Gorszy też nie. Warto dodać, że Deathadder ma garbia, który nie musi być wygodny.

Jak ma duza lape to kazda myszke zlapie clawem na dobra sprawe.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

A jest jakas myszka, co posiada oparcie z 2stron a nie z 1?

Opublikowano

A jest jakas myszka, co posiada oparcie z 2stron a nie z 1?

Chodzi Ci o glebienie na palce? 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...