Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mimic

.TheKorglif.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Co chciałbyś wiedzieć konkretnie?

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Opublikowano

Lel sory nie dopisało się. Chodzi mi o te specjalne widziałem je gdzieś na stronie i nwm jak je przywołać. Widziałem także że dropią z nich całkiem fajne ity ale tylko na komputer na innej natomiast pisało że dropi jak na komputerze tak samo na konsoli. Więc czy te ity dropią na ps'a? Daedalus Stormbow, Fling Knife oraz Clinger staff. : >. A tak dopisując. Wiecie od czego zależy wygląd zbroi śpieszę z tłumaczeniem. Na pewnej stronie widziałem 3 wersje Cobaltowej zbroi. Czy to się jakoś losowo generuje po jej stworzeniu czy jak? : >

Opublikowano

Lel sory nie dopisało się. Chodzi mi o te specjalne widziałem je gdzieś na stronie i nwm jak je przywołać. Widziałem także że dropią z nich całkiem fajne ity ale tylko na komputer na innej natomiast pisało że dropi jak na komputerze tak samo na konsoli. Więc czy te ity dropią na ps'a? Daedalus Stormbow, Fling Knife oraz Clinger staff. : >. A tak dopisując. Wiecie od czego zależy wygląd zbroi śpieszę z tłumaczeniem. Na pewnej stronie widziałem 3 wersje Cobaltowej zbroi. Czy to się jakoś losowo generuje po jej stworzeniu czy jak? : >

Cobaltowa zbroja ma 3 rodzaje hełmów, każdy daje inne bonusy i każdy wygląda inaczej. Mimiki występują tylko na komputerowej wersji gry, nie spotkasz ich na wersji konsolowej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...