Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EvadeIC wydane!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak będę mógł to przetestuje, warto dodać że karthus też dostał update :makka:

Opublikowano

Nie ma szalu ale na pewno lepsze od tej reszty jest.

No nie wiem, to jest przeportowane evadeee z dodatkami od iCreative, wiec nie wiem czy nie ma szalu.

Mi sie na alpha wersji lepiej gralo niz na ezevade na L# drewniaku :D.

eSwH2k3.png

Opublikowano

To jest beta tego evade a działa elegancko i płynnie, imo lepiej niż ezEvade na B#, gorąco polecam.

Opublikowano

Może ktoś wytłumaczyć co to jest i do czego słuzy? jakiś skrypt do postaci czy cos?

To jest skrypt, ktry uniikania umiejetnosci (skillshoty) od przeciwnych graczy. :)

O okej dzięki :) i jak wgram go do ellobuddy bd działał normalnie z skryptami do postaci tak?

70489962284954469327.png

Opublikowano

No nie wiem, to jest przeportowane evadeee z dodatkami od iCreative, wiec nie wiem czy nie ma szalu.

Te evadeIC było pisane od samego zera przez Icreative i w 100% jest jego , dlatego też jest encrypted .. 

Opublikowano

­

Te evadeIC było pisane od samego zera przez Icreative i w 100% jest jego , dlatego też jest encrypted ..

Było pisane przez niego, wiadomo, ale wzorował się na kodzie z evadeee, jeszcze przed tym gdy wyszło info o tym że iCreative pracuje nad EvadeIC to wspominał o tym że będzie przepisywał evadeee + miał pisać xeratha, ale z tego drugiego zrezygnował.

Z tego co pamiętam to evadeee miało te same drawy strzałek i podobny movment, iCreative długo siedział na BoL'u więc podejrzewam że zdobycie source to nie był żaden problem.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Serio szału nie ma chociaż wiadomo, że to beta. Przy tf'ach masakrycznie wpieprza fps'y a nigdy nie miałem z tym problemu. Raz nawet zawiesiło mi grę na jakieś 30s. Po za tym nie omija jeszcze wszystkich skillshotów.

Pożyjemy, zobaczymy

Opublikowano

Tak jak wspominałem jeszcze przed wydaniem, to chyba jednak zoverhypowane to to trochę było. Działać działa lepiej niż EvadePlus, porty EzEvade i Evade#, ale jest zarazem jedynym Evaderem który pożera niesamowicie FPS, nie wiedzieć czemu. Logika imo bardzo dobra, nie rzuca się tak w oczy, ale potrzebuje jednak dopracowania + evade spelli. Mimo wszystko na chwilę obecną jest to lepsze niż wszystko, co było do tej pory. Myślę że prędzej czy później całkowicie przebije konkurencję z B#, aczkolwiek Evadeee poza zasięgiem Kappa

Opublikowano

można coś zmienić w ustawianiach skryptu ab był jakiś jeszcze lepszy? wyciągnąć z niego jak sie to mówi fulla?

Skrypt nie działa o co chodzi?

70489962284954469327.png

Opublikowano

Dupy nie urywa, Evade plus moim zdaniem lepiej omija ale trzeba być brązem żeby nie zauważyć że skrypt. Ja sobie poczekam aż ktoś zacznie płakać na forum że dostał bana za evadeIC :D Dodatkowo u mnie po instalacji i tak wyskakuje w tym skrypcie compilingError

Opublikowano

Dupy nie urywa, Evade plus moim zdaniem lepiej omija ale trzeba być brązem żeby nie zauważyć że skrypt. Ja sobie poczekam aż ktoś zacznie płakać na forum że dostał bana za evadeIC :D Dodatkowo u mnie po instalacji i tak wyskakuje w tym skrypcie compilingError

Usuń addon i zainstaluj go od nowa, jeśli nie pomoże - zainstaluj go 'lokalnie'. ;)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...