Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie na YouTube

Woxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Piszę tutaj, ponieważ mam swój kanał na YouTube i chciałem, aby ktoś pomógł mi wybrać jakiś fajny content który jest popularny. Więcej szczegółów za moment.

Jak wspomniałem mam już swój kanał od 2014 r. i 50 subskrypcji, ale chyba 3 razy zmieniałem jego content i za każdym razem, mi się nie podobał, i miał małą oglądalność.

Myślałem nad zrobieniem takiego contentu, że przedstawiałbym serwery Minecraft, tylko takie które naprawdę zasługują, aby się rozreklamowały, ale stwierdziłem, że ten Minecraft już od dawna jest strasznie hejtowany, i ten pomysł może być zły.

I jak wspomniałem, może ktoś ma jakiś pomysł, na jaki temat mógłbym robić materiały, uprzedzam że nagrywanie z gier jakikolwiek odpada, bo mam naprawdę bardzo słaby komputer.

Za jakiś czas kupię nowy, ale to za jakiś czas.

Pomoc nagrodzę plusikami ;)

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Może mała oglądalność nie wynika ze źle dobranej tematyki, ale z jakości nagrywanych materiałów.

Wybór popularnych treści nic nie pomoże, jeśli filmiki będą słabe.

Widz mając do wyboru spośród wielu kanałów o takiej samej tematyce, wybierze ten najlepszy w jego przekonaniu.

Podeślij link do kanału, będzie wtedy łatwiej ci coś doradzić.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

1.Słaby komputer nie dasz na nim rady nagrywać gier.

2.Już trzy razy zmieniałeś kontent nie wiesz co chcesz na swoim kanale robić.

3.Robiłeś kiedyś coś co sam chciałeś ale przestałeś to robić bo cię hejtowali

Po co ci chłopie te yt ? chcesz zarobić ? być sławny ? 

Może jak kupisz nowy komputer zacznij dopiero nagrywać i sam pomyśl nad tym co chcesz kręcić bo jeszcze by brakowało abyś trzepał wyświetlenia i może kasę w przyszłości na czyimś pomyśle. 

49yxrs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...