Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14 Dni] sebasku√6

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, czy to ja jakiś przyjebany jestem, ominąłem coś, ale od kiedy jest ban za określenie kogoś zjebem? To tak samo jakbym powiedział, że jest idiotą, noobem, czy coś w tym stylu. Rozumiem jakbym powiedział, że nwm. jest kurwą j***** i rucham mu matkę(przykład, nie mówię, że jest taką osobą, ani, że to robię ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), to tak, zgodziłbym się nawet i na 30tke. Rozumiem jeszcze 1 dzień, 2, czy kij, szarpnijmy się, nawet 3 dni, ale 2 tygodnie? Za niedługo to permy będą lecieć za powiedzenie, że ktoś jest głupi. W ogóle, beka lekka, bo nieraz pisałem, że ktoś jest przyjebany, przykurwiony, nawet globalom mi się zdarzyło(chyba Zaraxikowi raz jeszcze jak w lolu pisał ) i co najwyżej to dostawałem 0% z dopisem "Ogar", a tu pewna pani się pojawia i od razu 14stka? Co, Juri się popłakusiać musiał? W sumie ten typ to jest Arinnesv2 tylko od WOT. :D ale c**j tam, nie o to się rozchodzi. Proszę kogoś bardziej kompetentnego, żeby się wypowiedział, bo nie uważam Ciebie za taką osobę. 
@Zarax
@Ravoner
@tripipi
@Valze
Dziwnie się czuję, kiedy pierwszy raz w życiu piszę o ub, a miałem baników z 30... Jednak szybciej idzie po prostu zrobić multi i jechać na nowym. :v 

Arcymistrz
Opublikowano

Jakby Juri był taki złoty i nie prowokował wszystkich oglądających anime wyzywając ich od mangozjebów, to wyglądałoby to inaczej. Na ten moment ub.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...