Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakieś Propozycje Gier Na Weekendy i Wieczory

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szukam jakiś fajnych Gierek pod specyfikacje tego laptopa 

Procesor : Intel Core i7-5500u (od 2,4 ghz do 3.1 turbo) 2 rdzenie

Grafika: Intel HD Graphics 5500 + Geforce Gtx 850m ddr3 4gb

Ram : 8gb ddr3

System : Windows 8.1 64bit oryginalny

Chodzi mi głównie o nowsze produkcje o ile odpala na tym laptopie moze byc na minimalnych z jakąś ciekawą fabułą i żeby można było pograć Troche godzin a sie nie nudzic zeby bylo co robic tak to nazwię -  Z góry dziękuję za propozycje 

Opublikowano

A odpali chociaż ? bo patrzyłem na necie duże ma wymagania ta produkcja 

Da rade, mozesz jeszcze pograc w GTA V, Far Cry 3/4 i jakiegos crysisa, oczywiscie na niskich szczególowosciach detali :D

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

A odpali chociaż ? bo patrzyłem na necie duże ma wymagania ta produkcja 

Da rade, mozesz jeszcze pograc w GTA V, Far Cry 3/4 i jakiegos crysisa, oczywiscie na niskich szczególowosciach detali :D

ok dzięki 

Czekam dalej na propozycje z jakimś multim , online jak sie znudzi single

Opublikowano

Cała seria Wiedźmina, Skyrim, Life is Strange, Knights&Merchants, Call of Duty sp, osu, Diablo 3, Left 4 Dead 2, Empire Earth 1-3

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Black Desert Online

Ta gra jest Free to Play - Czy trzeba płacić ?

Cała seria Wiedźmina, Skyrim, Life is Strange, Knights&Merchants, Call of Duty sp, osu, Diablo 3, Left 4 Dead 2, Empire Earth 1-3

Jeśli chodzi o Diablo 3 - to trzeba kupować ten dodatek Reaper of the souls  bo właśnie czy tam w necie że bez tego nigdzie sie nie zajdzie.

Opublikowano

Odpal wszystkie części Batmana z serii Arkham, polecam.  <3 Tylko mały problem może być z Arkham Knight, ponieważ gra ma bardzo wymagający port.

Opublikowano

A gdyby tak coś delikatnego, ale mocnego fabularnie? Gry raczej na jedno posiedzenie, ale mi się spodobały ;)

Bastion, Zaginiecie Ethana Cartera, This War of Mine. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...