Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka CS:GO, LoL, gry RPG, itd [200 zł]

InNanners

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
§  Budżet: 200 zł, maks 15 zł ponad (bo tyle mnie kosztuje SS Rival w aukcji x-kom na allegro)

§  Jakiej myszki obecnie używasz: Logitech M90

§  Jaką masz obecnie podkładkę: A4Tech X7 200MP lub 300MP (nie pamiętam dokładnie a nie chce mi się mierzyć, jest dosyć dużą

§  Z jakich wartości DPI korzystasz: aktualnie 1000 dpi, wcześniej jak miałem lepszą myszkę to 450

§  Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: nie wiem, pewnie 10 cm ok.

§  W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): CS:GO, LoL, nie ograniczam się do 1 gatunku, głównie chodzi mi o CS:GO ale wymieniam myszkę z powodu "pływania" sensora

§  Ile przycisków używasz w myszce: Aktualnie 3 (Wraz z scrollem), wcześniej 4 (nie licząc przycisku zmiany DPI

§  Chwyt: Szczerze mówiąc to nie wiem, nie oglądam jej podczas gry. Wydaje mi się, że Palm Grip z lekko podniesionymi palcami ale to raczej przez to, że ta myszka jest po prostu mała

§  Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2

§  Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka): nie wiem czy dobrze mierzę, ale ok. 16 cm

§  Dlaczego chcesz zmienić mysz: Z powodu "pływania" sensora

§  Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): szczerze mówiąc nie bardzo mi zależy na wyglądzie, itd. Ważne by ręka nie bardzo mi się męczyła i nie przeszkadzały mi żadne "ostre" krawędzie

Zastanawiałem się nad tym:

ale zapłacić prawdopodobnie będę mógł w następnym tygodniu a to jest do wyczerpania zapasów. Nie skupują tego może jakoś bardzo szybko, ale mimo wszystko zawsze jest jakieś ryzyko, że w ciągu tygodnia wszystko wyprzedadzą

A, i nie chcę żadnych transformersów

To jest 1:1 kopiuj wklej z innego forum z mojego tematu, będę trochę porównywał

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

Nic lepszego jeśli chodzi o sensor za 200zł jak Rival nie dostaniesz. Bazuje on na 3310, są myszki z tym sensorem trochę taniej, ale rival wygrywa jakością wykonania. 

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...