Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana rozdzielczości a czułość myszy

ButlaTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest wiadome, jak zmniejszasz rozdziałke o 50% to czułość też zmniejsz o 50% by ją zachować. Policz % o ile zmniejszyłeś i o tyle samo % zmniejsz sens.

Opublikowano

Nie wiem ale tam samo miałem dzisiaj w szkole, było mało fps a i tak gram na 4:3 w domu to ustawiłem to 4:3 i rozdziałke kennys'a po czym strasznie dziwnie się myszką ruszało. Musisz prawdopodobnie zwiększyć albo zmniejszyć tak jak ja to zrobiłem.

xD

Opublikowano

Ogólnie to nie polecam 800x600, ale ok. Zmniejsz o połowę i zobacz jak będzie, dopasuj sobie.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

znaczy sprzedałem kartę i nie mam jak grać tylko z procka a mam 24cale wieć nie wiem jaka bedie otymalna. Chciałbym aby czułość była zbliżona bo bede musiał od nowa sie uczyć grać 

Opublikowano

Kwestia kilku DM, "wlacz precyzje wskaznika" i inne tego typu powylaczane? Ogolnie grasz na duzym sensie, na 400dpi na takim nie popyla prawie nikt, to jest wiadome, ze trzeba troszeczke zmniejszyc, a wydaje Ci sie, bo nie jestes przyzwyczajony glownie do rozdzialki

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...