Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Nowy skinchanger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostaje sie bana :)

spacer.gif   spacer.gif Hello Summoner, 

Your account: XXXXXX was banned due to the use of malicious 3rd party programs or modifications to your League of Legends client. We believe that all players should play on equal footing in an effort to promote competitive sportsmanship. You should be aware that modifying your League of Legends client is against the Terms of Use: http://eune.leagueoflegends.com/en/legal/termsofuse. We hope you can see that it is unsatisfying to play against other players who are using a tool to gain an advantage over others. 

If you wish to dispute the actions taken against your account, you may contact us via this link: http://support.riotgames.com

Na ile dostałeś? Perm?

Na pewno perm. 

Nie używałeś czegoś innego? Ja aktualnie używam i żadnego bana nie mam :p

­

Bez nazwy-2.png

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie używałem nic :) tylko ten program.

konto na które wydałem ponad 900zł poszło się je bać ^^ 

no cóż żyję się raz

śmieszy mnie tylko to :

"Nie będziemy wdawali się w szczegóły związane z wykorzystywaniem błędów na koncie, ponieważ ujawnienie tych informacji mogłoby zaszkodzić naszym śledztwom. Jednakże, jeżeli potrzebujesz dokładniejszych wyjaśnień, daj nam znać, a skontaktujemy się z Tobą."

chcę się dowiedzieć za co odpowiadały te skrypty,a ziomek odpisuje mi : 

Przykro mi, lecz nie mogę udzielić Ci takich informacji.

Wyjaśniliśmy okoliczności twojego zawieszenia, nie usuniemy go ani nic nie zmienimy, a sprawę uznajemy za zamkniętą.

Pozdrawiam.

Opublikowano

no cóż żyję się raz

śmieszy mnie tylko to :

"Nie będziemy wdawali się w szczegóły związane z wykorzystywaniem błędów na koncie, ponieważ ujawnienie tych informacji mogłoby zaszkodzić naszym śledztwom. Jednakże, jeżeli potrzebujesz dokładniejszych wyjaśnień, daj nam znać, a skontaktujemy się z Tobą."

Wyjaśniliśmy okoliczności twojego zawieszenia, nie usuniemy go ani nic nie zmienimy, a sprawę uznajemy za zamkniętą.

Pozdrawiam.

Kolejny który wprowadza ludzi w błąd, musiałeś używać jakiegoś bota chociaż raz, za skinchangera jak już dostaje się krótkie upomnienie a po 3 dopiero bana (czasowego), na dodatek w wiadomości piszą że używałeś programów trzecich dających przewagę na przeciwnikiem, więc sam sobie odpowiedziałeś.

Opublikowano

Odpowiedź jest prosta. Nie używałem żadnego bota oprócz tego linku co dałeś :). sam teraz walcze z supportem,i do tej pory "zmieniacz skinów" też jest programem który szkodzi i nie ma upomnienia za takie rzeczy tylko od razu perm.

Opublikowano

no cóż żyję się raz

śmieszy mnie tylko to :

Pozdrawiam.

Kolejny który wprowadza ludzi w błąd, musiałeś używać jakiegoś bota chociaż raz, za skinchangera jak już dostaje się krótkie upomnienie a po 3 dopiero bana (czasowego), na dodatek w wiadomości piszą że używałeś programów trzecich dających przewagę na przeciwnikiem, więc sam sobie odpowiedziałeś.

Wystarczy,że Rito wykryje program który ingeruję z clientem gry, wtedy jest to uznawane za skrypty etc. 

I nie ma wytłumaczenia na to. 

Opublikowano

Właśnie wyszedł programik do zmiany skinów (coś jak mk) podobno nie bannable: http://skinpreview.com/

Stronka może nie wygląda zachęcająco ale zagrałem na nim kilka meczy i działa fajnie, ma nawet kilka custom skinów, także polecam jak ktoś czegoś takiego szuka.

Jak to uruchomić. Wrzucam pobrany plik do plików ligi legend no i uruchamiam program. Po chwili wyswietla mi sie " Waiting for League of Legends ..."   

"Or you can browse to the folder of League of Legends". Próbowałem kilka razy i nic nie działa. POMOCY!

Opublikowano

no cóż żyję się raz

śmieszy mnie tylko to :

Pozdrawiam.

Mialem podobnie, ale akurat nie z tym programem. F**k rito, 

nie polecam uzywac niczego, bo posypią sie bany jak za MK.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Właśnie wyszedł programik do zmiany skinów (coś jak mk) podobno nie bannable: http://skinpreview.com/

Stronka może nie wygląda zachęcająco ale zagrałem na nim kilka meczy i działa fajnie, ma nawet kilka custom skinów, także polecam jak ktoś czegoś takiego szuka.

Jak to uruchomić. Wrzucam pobrany plik do plików ligi legend no i uruchamiam program. Po chwili wyswietla mi sie " Waiting for League of Legends ..."   

"Or you can browse to the folder of League of Legends". Próbowałem kilka razy i nic nie działa. POMOCY!

Nie musisz nic wrzucać do plików lola, wtf. Instalujesz to i manualnie znajdujesz ścieżkę do launchera lola, jaka w tym filozofia.

Opublikowano

Nie rozumiem tych banów, gram w tą grę od bety, jakieś 3-4 miesiące po premierze zacząłem używać takich programów, do tej pory nie ma na żadnym koncie bana chociaż testowałem też bola i inne rzeczy, musicie ostro w czoko lecieć bo nigdy o banie przez taki program nie słyszałem(skinchanger, bol to co innego, jak sie jest de**lem to sie dostanie za niego bana.) poza tym parę większych streamerów też używało takich programów, jak widać grają dalej.

Opublikowano

Nie rozumiem tych banów, gram w tą grę od bety, jakieś 3-4 miesiące po premierze zacząłem używać takich programów, do tej pory nie ma na żadnym koncie bana chociaż testowałem też bola i inne rzeczy, musicie ostro w czoko lecieć bo nigdy o banie przez taki program nie słyszałem(skinchanger, bol to co innego, jak sie jest de**lem to sie dostanie za niego bana.) poza tym parę większych streamerów też używało takich programów, jak widać grają dalej.

Ludzie w ten sposób nabiją aby posty.Jedyna opcja żeby dostać bana np za cheaty to tylko przez reporty :)

A bany co były za L# to dlatego,że rito współpracowało z L#,tyle w temacie.

Pozdrawiam! 

Opublikowano

Uzywam tego od okolo miesiaca i bana nie mam, nawet ostrzezenia. 

Jedynie nie uzywam custom skinow ( tych robionych przez normalnych graczy ). Te typowo od rito bardziej bezpieczne, bo te customy moga byc jakos zrobione c*****o i rito moze sie przyczepic.

Opublikowano

Można Safety używac?

To samo pytanie.

Nigdy nie można być pewnym w takich przypadkach. Można za to dostać bana, ale prawdopodobieństwo jest na razie niezwykle niskie.

Opublikowano

Ten Program do podmiany skinow zawiera bugsplaty wyrzuca z gry i trzeba skanować pliki w celu naprawy przez co mija jakieś 30 min i macie free bana czasowego do zbicia. Przynajmniej mi. Wam tez?.

Opublikowano

Ten Program do podmiany skinow zawiera bugsplaty wyrzuca z gry i trzeba skanować pliki w celu naprawy przez co mija jakieś 30 min i macie free bana czasowego do zbicia. Przynajmniej mi. Wam tez?.

Jakieś dowody, czy coś, a nie takie rzucanie słów na wiatr? Sam tego używam i ani razu nie miałem bug splata.

Opublikowano

Jakieś dowody, czy coś, a nie takie rzucanie słów na wiatr? Sam tego używam i ani razu nie miałem bug splata.

Ja również, problem musi leżeć po twojej stronie a nie stronie programu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zmieniłem sobie HUD, i teraz mam go cały niebieski nic na nim nie widać ikonki buffow na minimapie też są niebieskie i ogromne zasłaniają wszystko :/

x

Opublikowano

Przypominam, że za MKJ na początku też nie było banów ale jak później się posypały to nie było co zbierać, także ja dla bezpieczeństwa nie będę korzystał :D

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Opublikowano

Przypominam, że za MKJ na początku też nie było banów ale jak później się posypały to nie było co zbierać, także ja dla bezpieczeństwa nie będę korzystał :D

Za MK-Jogo były najpierw ostrzeżenia na maila.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem gdyż wgrałem skina garena i był cały niebieski kwadrat przy ładowaniu potem wyskoczył error i musiałem jeszcze raz lola włączać bez skina .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...