Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje Baze danych

Djkostekno1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.Potrzebna mi baza danych  bo chce tam SF gre dac a jak wgram to potem dane wpisac i nie mam bazy ani hasła do bazy danych co potrzeba.Strona to           hardstyle.vior.pl

Hardstyle Djkostekno1

vip.jpg

Opublikowano

No tak ale moze ktos ma taki plik zrobiony,bo niemoge na vior zrobic gry bo brak mi bazy danych i hasła do bazy

Hardstyle Djkostekno1

vip.jpg

Opublikowano

No a ma ktoś taki plik z pustą bazą danych? Proszę o link gdzie pobrać.

Bo na vior.pl niewiem gdzie ta baza danych do zrobienia.Bo gra wgrana przez Total C. i jest juz na stronie ta  tabela co wpisac dane.A problem taki ze baza i hasło nie znam

Hardstyle Djkostekno1

vip.jpg

Opublikowano

No a ma ktoś taki plik z pustą bazą danych? Proszę o link gdzie pobrać.

Bo na vior.pl niewiem gdzie ta baza danych do zrobienia.Bo gra wgrana przez Total C. i jest juz na stronie ta  tabela co wpisac dane.A problem taki ze baza i hasło nie znam

Pisałem Ci już raz, ale napiszę kolejny. NIE MA czegoś takiego jak plik z bazą danych, MUSISZ ją utworzyć własnoręcznie na hostingu.

Opublikowano

Ok już wiem.Dzięki wam za info :-)

Hardstyle Djkostekno1

vip.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...