Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić za darmo serwer z 512 slotami?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka więc tak chciałbym postawić darmowy serwer ts-3 512slotów ale potrzebuje mieć  Takie IP : CalioNare.pl   I móc dodawać rangi :)   Za pomoc odwdzięcze się jakoś :D i jak ktoś chętny to chętnie przyjmę administracje na ts grafików itd . z góry dziękuje

Opublikowano

- W polsce nic nie ma za darmo.. Jedynie są takie strony co ci generują serwer ts3, i sobie tam wybierasz ile chcesz slotów. ( https://freeteamspeak.pw/ )
- Żeby mieć takie IP: calionare.pl musisz wykupić domene na nazwa.pl lub na ovh.net.
- Rangi tworzysz sam jeśli ogarniasz permisje i ts3..

Opublikowano

@CookieOfficial  dasz rade mnie wspomuc ?

czy to będzie na zawsze ten ts ze strony freeteamspeak.pw ? i czy tam widoczne rangi są

Opublikowano

@CookieOfficial  dasz rade mnie wspomuc ?

czy to będzie na zawsze ten ts ze strony freeteamspeak.pw ? i czy tam widoczne rangi są

Na zawsze może być, jak na nim będziesz siedział, o ile wiem nie będziesz miał najwyższych uprawnień jak Admin Server Query, tylko będziesz miał range Server Admin.. :)

Opublikowano

Witaj @Puszaty . Na wstępie napiszę abyś nie pisał DoublePostów ponieważ możesz zostać ukarany ostrzeżeniem.

Napisałeś w temacie ,że chciałbyś mieć darmowe 512 slotów. Tutaj możesz napisać prośbę o dostanie licencji NPL (kliknij)

Abyś mógł uruchomić serwer potrzebujesz maszyny wirtualnej ( tzw. chmura cloud ). No i tutaj się robi pod górkę, ponieważ musisz ją kupić albo załatwić sponsoring od jakieś firmy/osoby. Polecam ovh/hosteam/blazingfast/sldc napisać ticketa do supportu o sponsoring. Domenę wyjaśnił Ci kolega CookieOfficial a permisję mogę Ci ustawić bądź wyjaśnić na czym niektóre polegają ( w końcu od tego jest forum ).

Opublikowano

Na darmowym teamspeaku nie postawisz jakichkolwiek botów, nie dostaniesz query, nie będziesz używał aplikacji Yatqa.

Dostaniesz tylko "server admin" i tyle.

Zakup serwer vps i na nim postaw ts3.

Opublikowano

Najlepiej by było jak by ktoś ci to objaśnil na ts3 jest to temat obszerny i to bardzo napisz do mnie na pw to pogadamy wyjaśnię Ci i jak coś to ci w miarę swoich możliwości pomogę w rangach jak się zdecydujesz

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam bo zrobiłem sobie darmowy ts3 ze strony Freeteamspeak.pw i tam pisze cos takiego Query Port Whitlisting czyli ze można dac jakos admin server query tylko nie wiem jak. Może ktoś wie i mi powie ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...