Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka klasa na dreikonie najlepsza?

Elfinonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka gram na dreikonie szamanem i bardzo dobrze sie gra , polecam tez zagrac surką :D

A szaman healer vs smok, sura bm vs wp?>

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Każda klasa jest dobra jak się potrafi grać...

Bezsensowny temat.. 

Dawno grałem BM'em i się fajnie grało :)

Sam jesteś k***a bezsensowny dzieciaku... Na tym serwerze nie ma balansu inteligenci. Uważacie, że to normalne ze jako 115 dagger dostaje od 100lv mentala duchowe za 40k, podczas gdy mam ful perf eq plus is? No nie wydaje mi sie... Tak kłapiecie ryjem a nic nie wiecie, jak mnie w*****a ludzka niewiedza... 

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Każda klasa jest dobra jak się potrafi grać...

Bezsensowny temat.. 

Dawno grałem BM'em i się fajnie grało :)

Sam jesteś k***a bezsensowny dzieciaku... Na tym serwerze nie ma balansu inteligenci. Uważacie, że to normalne ze jako 115 dagger dostaje od 100lv mentala duchowe za 40k, podczas gdy mam ful perf eq plus is? No nie wydaje mi sie... Tak kłapiecie ryjem a nic nie wiecie, jak mnie w*****a ludzka niewiedza... 

Wiesz że taktyka ma też znaczenie? Jak się podkładasz pod duchowe to się nie dziw  :D

Opublikowano

Co z tego ze unikne duche jak reszta skilli bierze po 20k... a ja daggerem max 15-20k przeciez to zalosne..

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

mam 160 lvl dagerem, eq klasowe, alchemia runy max, ogolnie postac rozwinieta perfekt na maxa. wiecie co jest smieszne, ja wale skilami 30-50k, a mental duchowym kolo 100, co to za logika

do pvp polecam mentala,wp i healera, kosy

Opublikowano

mam 160 lvl dagerem, eq klasowe, alchemia runy max, ogolnie postac rozwinieta perfekt na maxa. wiecie co jest smieszne, ja wale skilami 30-50k, a mental duchowym kolo 100, co to za logika

do pvp polecam mentala,wp i healera, kosy

dagger jest mobilny i uniknie łatwo duchowego jak się potrafi grać...  wez pod uwagę że mental traci szanse na udany skill a dagger powinien mentala na hity kłasc a nie skille ;). Truta 3x wir i hitami bijesz a nie skillami.. Penetracje kolego

Opublikowano

Polecam sure BM. Grałem tam - wbiłem 160lv max eq 160lv full odpały IS i nie było kozaka na BM po 3/4 osoby trzymałem na sobie i je ubijałem jak słabiutkie potworki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...