Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do CS:GO - Jakie kupić?

Admax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem - nie wiem jakie słuchawki wybrać sobie. Obecnie typuje jedne z tych: Superlux HMC631, Razer Kraken Pro, Steelseries Siberia v2/v3. Które z nich polecielibyście mi bardziej? A może są jeszcze lepsze w tym przedziale cenowym? Chodzi mi o te z wbudowanym mikrofonem, innej opcji nie ma - jakość mikrofonu może być słaba.

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

fatality gaming

po c**j mu jakieś gówna podajesz bobie, przecież podał 3 nazwy w treści tematu, po nich widać jaką kwotą dysponuje, a ty mu wrzucasz tutaj marnotrawstwo 100 zł

Opublikowano

Cześć, mam problem - nie wiem jakie słuchawki wybrać sobie. Obecnie typuje jedne z tych: Superlux HMC631, Razer Kraken Pro, Steelseries Siberia v2/v3. Które z nich polecielibyście mi bardziej? A może są jeszcze lepsze w tym przedziale cenowym? Chodzi mi o te z wbudowanym mikrofonem, innej opcji nie ma - jakość mikrofonu może być słaba.

Używam razer kraken od sierpnia i jestem z nich zadowolony, w cs;go dobrze wszystko słychać oraz lekko wygłuszają.

@Oski0202

xD

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Używam razer kraken od sierpnia i jestem z nich zadowolony, w cs;go dobrze wszystko słychać oraz lekko wygłuszają.

Lepiej uciekaj zanim @Zeciarz to zobaczy :D 

Autorze do czego bedziesz je wpinal? Rozwaz czy Ci pasuja hyperx cloud 1, wydaja sie najlepsze, superluxy tez moga byc, ale taki SS i razery sobie odpusc, nie warto. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Autorze do czego bedziesz je wpinal? Rozwaz czy Ci pasuja hyperx cloud 1, wydaja sie najlepsze, superluxy tez moga byc, ale taki SS i razery sobie odpusc, nie warto. 

Ogólnie mam zintegrowaną karte dźwiękową Realtek High Definition Audio. Chodzi mi żeby słuchawki działały w miarę dobrze z moją kartą. Najbardziej jestem przekonany do Superlux HMC631

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

cena? ja to bym poleciał w ogóle w hd 681 + dzwiękówka jakaś maya czy xonary. to ci więcej da niż troszkę lepsze słuchawki.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

cena? ja to bym poleciał w ogóle w hd 681 + dzwiękówka jakaś maya czy xonary. to ci więcej da niż troszkę lepsze słuchawki.

Uparty na headsety wiec odpada, karte dokupi potem najwyzej, w xonary sie nie opyla pchac, chyba ze dostaniesz tanio podobno, a wiec lepiej niech kupi dobre sluchawki, a potem dzwiekowe, chociaz masz duzo racji. 

Opublikowano

Ja osobiście mogę polecić HX Cloud I, Steelseries v2 były nieco gorsze od tych, a v3 to jest tragedia, tak samo Razery(według mnie).

Chyba, że chcesz kupić jedne z tych co wymieniłeś to weź Superluxy

Opublikowano

Za polecanie Razerów i innego gamingowego syfu powinna być kara śmierci.

Do grania wystarczą zwykłe słuchawki którym jak najbliżej do bycia "audiofilskimi", liczy się tylko dobra scena i aby były zamknięte (takie wyciszają, bo są jeszcze otwarte i pół-otwarte). Reszta to tylko osobiste preferencje autora tematu, czy woli brzmienie ciężkie bassowe, czy lekkie i jasne, albo po prostu zbalansowane.

Jeśli mają posiadać wbudowany mikrofon, to jedyną dobrą opcją (żeby nie przepłacać) to będą Superluxy HMC 631.

Uwierz mi, kupuj te Superluxy i nie słuchaj innych, mam trochę doświadczenia w kwesti audio. Te słuchawki dobrze pójdą nawet na zintegrowanej karcie dźwiękowej. Ale jak będziesz dysponował pieniędzmi, to kup sobie również tę kartę dźwiękową: http://www.ceneo.pl/32549493 i jest to niewątpliwie najlepsza opcja.

Połączenie słuchawek Superlux HMC 631 i karty dźwiękowej AIM SC808 da ci najlepsze efekty, w dodatku nie przepłacając. Obiecuję, że będziesz zadowolony.

Pozdrawiam

Opublikowano

Za polecanie Razerów i innego gamingowego syfu powinna być kara śmierci.

Do grania wystarczą zwykłe słuchawki którym jak najbliżej do bycia "audiofilskimi", liczy się tylko dobra scena i aby były zamknięte (takie wyciszają, bo są jeszcze otwarte i pół-otwarte). Reszta to tylko osobiste preferencje autora tematu, czy woli brzmienie ciężkie bassowe, czy lekkie i jasne, albo po prostu zbalansowane.

Jeśli mają posiadać wbudowany mikrofon, to jedyną dobrą opcją (żeby nie przepłacać) to będą Superluxy HMC 631.

Uwierz mi, kupuj te Superluxy i nie słuchaj innych, mam trochę doświadczenia w kwesti audio. Te słuchawki dobrze pójdą nawet na zintegrowanej karcie dźwiękowej. Ale jak będziesz dysponował pieniędzmi, to kup sobie również tę kartę dźwiękową: http://www.ceneo.pl/32549493 i jest to niewątpliwie najlepsza opcja.

Połączenie słuchawek Superlux HMC 631 i karty dźwiękowej AIM SC808 da ci najlepsze efekty, w dodatku nie przepłacając. Obiecuję, że będziesz zadowolony.

Pozdrawiam

Sugerujesz, ze hyperx cloudy nie sa dobre? To fajnie, tylko ze to rebrandy takstarow pro 80

Opublikowano

Napisałem że chcę razem z majkiem.

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

A jaki masz budżet? HMC631 bez wymiany padów po jakimś czasie stają się nieznośne (niewygodne), bo skóra się ubija.

Nieco drożej masz Cloudy, nie dość, że lepszy sprzęt od HMC631, to jeszcze są lepiej wyposażone, jednak trochę trudniejsze w napędzeniu. 

W pudełku dostajesz już założoną wygodne, skórzane pady i welurowe pady (osobiście je preferuje), od których uszy się nie pocą.

http://www.ceneo.pl/30688215

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Syberie mam i zadowolony jestem. Polecam

a ten warn to za co lol

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Sharkoon Shark MPCforum H40, mikrofon na testach jest bardzo dobry, więc do csgo się przyda. Dźwięk podobno bardzo dobry, a kroki słychać lepiej niż w innych gamingówych słuchawkach. Cena to ok. 200zł.

Opublikowano

Wybrałem Superlux HMC631, dzięki wszystkim za pomoc.

sygnaturkaa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...