Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto cs:go ranga S6 600h

Hax3ey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto steam z cs:go!
Metoda kontaktu:PW Forum lub gg: 43394117
Opis rzeczy:Mam na sprzedaż konto steam razem z cs:go ranga S6 konto nie było banowane 1 ban na 30min , 600h w grze , 165 winów.
Oczekiwana/oferowana cena:50zł PSC,PayPall (Oczywiście Allegro) Wystawiam Aukcje po otrzymaniu pieniędzy w PSC lub wysłaniu na Paypall przekazuje konto wraz z emailem !
Zdjęcia/inne informacje:Link do profilu SSy moge wszystko podać na PW lub GG: 43394117 Zapraszam Gorąco

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Nie polecam użytkownika,ostatnio mi chodzi chciał sprzedać konto to dałem mu 40zł psc tak jak było ustalone a on mi podał login i hasło i wyszedł i nie podał Guarda.

Opublikowano

Pokaż dowody to ci uwierze takto napisać ze oszust to każdy se moze

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

Opublikowano

Refreshh

Opublikowano

Ref!

Opublikowano

refresh

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak aktywności od miesiąca, archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...