Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stworzyc serwer na 4.7.5 Aion?

Tjes2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w teamcie. Z góry wam dzięki. Najlepiej jakby juz ten zainstalowany serwer dzialal offline (bez neta ;p)! Za pomoc nagrodze lajkiem, 5 gwiazdki i naj

Opublikowano

Poszukaj sobie na necie. Jest kilka tutoriali jak odpalić taki serwerek. Ale od razu mówię, nie jest to proste, trzeba mieć jakąkolwiek znajomość mysql z racji że większość będziesz operować na bazie danych. 
Jeżeli na prawdę nie znajdziesz to pisz priva, podrzucę Ci link do takowego forum.

Opublikowano

Nowe pytanie:

1. W 5.0 od czego zależy ile bedziemy miec do rozdania punktow w jakas statystyke, skilla, zywiolu? I od ktorego lv mozna juz rozdawac pkt?

2. Tylko mozna wykupic jedną moc żywiołu np. Powietrze a innych nie móc używac?

3. Dojdzie w 5.0 jakas twierdza? Jak tak to gdzie ; p?

4. Dojda jakies garnizony w 5.0? Jak tak to gdzie?

5. Mozna prosic grafike nowych map z 5.0 (nie chodzi mi o instancje) i gdzie sie znajduja? (Balaurea itp?)

6. Ma ktos moze dostep do wersji koreanskiej albo zna ile waży patch 5.0?

7. Na kiedy planowany jest 4.9.2?

8. Jaki set na pvp ;_;? Pisza mi ze jakies gp na set oficerski ale ja nie wiem co on takiego daje. Przeciez oficerowie maja duzo codziennie odbierane gp ;_;. Jaki set pvp? Jak na niego zbierac?

9. Jak szybko zdobyc kinah? Wiem ze tego jest duzo ale ja jakos nie moge. Ktos mi pisze ze w 1 dzien potrafi wyciagnac 100kk kinah a ja ledwo co 100kk kinah wyciagam w miesiac:/. Naprawde prosze o pomoc. W dni robocze (czyt. Pon-pt) nie gram za czesto.

-- nie musicie na wszystkie odpowiadac! Za rozwinieta wypowiedz daje like, naj i 5 w profilu --

Opublikowano

To chociaz napiszcie kiedy bedzie u nas 4.9 w europie i o co chodzi w 5.0 z tym high deava

Opublikowano

Z tego co wiem nie ma ustalonej daty jest tylko zapowiedź na lata z tego co mi się o uszy obiło ale wiadomo że to są zapowiedzi a nie dokładne data kiedy będzie patch.

Nowe pytanie:
1. W 5.0 od czego zależy ile bedziemy miec do rozdania punktow w jakas statystyke, skilla, zywiolu? I od ktorego lv mozna juz rozdawac pkt?
2. Tylko mozna wykupic jedną moc żywiołu np. Powietrze a innych nie móc używac?
3. Dojdzie w 5.0 jakas twierdza? Jak tak to gdzie ; p?
4. Dojda jakies garnizony w 5.0? Jak tak to gdzie?
5. Mozna prosic grafike nowych map z 5.0 (nie chodzi mi o instancje) i gdzie sie znajduja? (Balaurea itp?)
6. Ma ktos moze dostep do wersji koreanskiej albo zna ile waży patch 5.0?
7. Na kiedy planowany jest 4.9.2?
8. Jaki set na pvp ;_;? Pisza mi ze jakies gp na set oficerski ale ja nie wiem co on takiego daje. Przeciez oficerowie maja duzo codziennie odbierane gp ;_;. Jaki set pvp? Jak na niego zbierac?
9. Jak szybko zdobyc kinah? Wiem ze tego jest duzo ale ja jakos nie moge. Ktos mi pisze ze w 1 dzien potrafi wyciagnac 100kk kinah a ja ledwo co 100kk kinah wyciagam w miesiac:/. Naprawde prosze o pomoc. W dni robocze (czyt. Pon-pt) nie gram za czesto.

-- nie musicie na wszystkie odpowiadac! Za rozwinieta wypowiedz daje like, naj i 5 w profilu --

1. Od lvl im wyższy lvl tym więcej punktów.

2, Można chyba wszystkie ale wiadomo pójdzie Ci dużo punktów na to.

3. Dojdą nowe mapy więc na pewno nowe Twierdze ale gdzie nie powiem nie czytam KR patch note.

4. Nie wiem.

5. Wujek google wita.

6. Tak jak up.

8. HP czyli glory pointy zbierasz i set oficerski szybki i tani. Dużo hp zabiera? na 5 Oficerze tracisz 107 HP a to eh na każdym siege czy nawet arence dziennie zrobisz.  Ceramki na set zbierasz z Dzienny Q na Ceramki masz 6q czyli 6 ceramek + np. SWB PvE 4 Ceramki + np. Mobki z Chaos Riftów o 19 też masz szanse na kila cera + Najważniejsze Siege :)

9.  Najprościej jak nie masz setu Rentus ale Zwykły. Idziesz solo bijesz tylko 2 bossy na moście potem grubaska i Mage na górze na moście. Smoczka omijasz bokiem i last bossa nie bijesz.

A po co tam iść ? L5 dropią lepiej niż na Hard Mode. Dziennie masz 3 wejścia wyciągasz z 2-3 eternal itemki z jednego runa. Na koniec masz z 6-9 itemków i powiem Ci tak min 3 L5 złapiesz średnio ludzie wyciągają 6-10  :) a i z 15 cześć potrafi dostać.

Chaos Rifty jeśli nie masz setu PvP chodzi co drugi dzień kiedy są u nas na mapie mobki i bijesz sobie po jednym respią się 3min więc łapiesz mobka gdzieś z boku i bijesz go sobie ciągle :) z nich masz BM (medale walki) + AC + złamane ceranitki + ceramki + kompozyty + Ancient manastone :) Więc jak trafisz zarobisz.

Możesz jeszcze na Aetherze zarabiać lub na crafcie teraz craft się zmienił i aether kosztuje nawet po 40k za sztukę  :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...