Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Wyrażajcie swoje zdanie na temat banów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście nie polecam grania na czym kolwiek bo tak naprawde uja wiemy jak działa ich antycheat, a były też przypadki, że ludzie mieli konta na różnych regionach i dostawali bana na obydwa mimo tego, że grali tylko na jednym z EB. Weźmy sobie teraz pod lupę takiego MKjogo, gdzie dosyć niedawno można było wyrwać perma za samo posiadanie go na komputerze <lol>, więc nie wiem czy rzeczywiście opłaca się grać na EB, chyba że masz konto w silverze/goldzie i kilka skinów na krzyż to ur acc ur choice. Osobiście sam bym sobie pograł na EB, ale wiem jak mogłoby się to skończyć.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

za to jest ban i duzo bylo takich przypadkow

W jaki sposób ban,skoro gram na 2 różnych IP,Proszę o odpowiedz z góry dzieki ziomeczku.Pozdrawiam!

za duoq z cheaterami jest ban po prostu

jebać psy

Opublikowano

za duoq z cheaterami jest ban po prostu

What? Ja gram z ziomkami i boostuję ich, kiedyś zdarzył się już banik (pisałem na początku tematu). Oni bana nie dostali.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Jak ja patrzę na humanizer w EB to płaczę, jednym query do logów można się obecnie pozbyć 100% użytkowników EB bo nie randomizuje czasów między orbwalkiem xD

Delaye to jedno, randomizacja delajów to drugie i zarazem ważniejsze.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Jak ja patrzę na humanizer w EB to płaczę, jednym query do logów można się obecnie pozbyć 100% użytkowników EB bo nie randomizuje czasów między orbwalkiem xD

EB ma chyba randomizer do delayów na spelle, a co do orbwalkingu skąd to info?

Opublikowano

EB ma chyba randomizer do delayów na spelle, a co do orbwalkingu skąd to info?

http://prntscr.com/8phb15

Kółkami oznaczono miejsca, do którego orbwalker się poruszył.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Ja gram od początku wręcz EB i bana nie mam, nawet grając Xerathem a evade zawsze włączony mam. Natomiast używając L# bana za granie Syndrą na skryptach bez jakiś trackerów czy zoomhacków dostałem jakiś czas temu.

Opublikowano

#L nie dostałem bana przez 2 miesiące EB - tydzień i dostałem bana. 

#L nie dostałem bana przez 2 miesiące EB - tydzień i dostałem bana. 

ooo a co to za nowy program ten #l???? 

@topic

mam 15 kont na jednym mailu ani jednego bana a na jednym koncie ciskalem l# mocno w 6.4

Navcio_eune_77_3.png

Opublikowano

Stworzyłem nowe konto grając cały czas na EB, oczywiście z głową, dostałem bana gdy dobiłem 28lvl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...