Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem się do konta Minecraft Premium

KrakerSS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś napotkałem się na problem z zalogowaniem się do mojego konta minecraft premium.

Konto było kupowane na minecraft.net oficjalnej stronie i nikomu hasło do konta nie było podawane.

Dziś chciałem wbić na minecraft i loguje się do mojego premium i napotkałem się z błędem, że

wpisałem źle hasło lub login. Ale potem zmieniłem hasło i było na 100% dobre i logowałem się do

konta lecz dalej nie pomogło. Więc podałem mojemu zaufanemu koledze hasło i login i mógł wbić na

strone minecraft.net i zalogować się na launcherze premium. Ale ja nie mogłem i nie wiem co mam 

teraz zrobić.

Chciałem dodać, że dziś zmieniłem dostawce internetu i prawdopodobnie to jest tego wina ale przecież

mój kolega, który wbił mi na konto też miał inne IP niż takie, z którego zawsze się logowałem więc nie wiem

co robić, poradźcie coś ...

Opublikowano

Próbowałeś innej przeglądarki, proxy/vpn lub napisać do oficjalnego supportu? Metodą prób i błędów można wykluczać kolejne potencjalne przyczyny.

Bywalec
Opublikowano

Może reinstall launchera? Nie możesz w ogóle zalogować się na przeglądarce? Jeżeli się nie mylę, to ja nie mogłem zalogować się na fejsie, pomogło przeczyszczenie przeglądarki tj. usunięcie zapisanych danych, cookies itp.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Próbowałeś innej przeglądarki, proxy/vpn lub napisać do oficjalnego supportu? Metodą prób i błędów można wykluczać kolejne potencjalne przyczyny.

Próbowałem innej przeglądarki / czyściłem je i dalej się nie da zalogować ani na stronie ani na minecrafcie.

Jeżeli byłbyś tak uprzejmy podlinkuj mi strone gdzie mam pisać do tego supportu

Opublikowano

Próbowałem innej przeglądarki / czyściłem je i dalej się nie da zalogować ani na stronie ani na minecrafcie.

Jeżeli byłbyś tak uprzejmy podlinkuj mi strone gdzie mam pisać do tego supportu

https://help.mojang.com/customer/portal/emails/new?ref=footer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...