Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pro eq do expa dla sury wp 55

degel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie eq polecacie surce wp do expa? Bede chcial brac duze spoty w v2/3, o ile nawet z pro eq dam rade. Skille beda ostrze zbroja strach na g1. Zbrojka na pewno musi byc 1,5kz 5/10 do pz i 50 atak. Fms mam +9 sr 44 6int 12 wit. Nie wiem czy zmieniac czy wystarczy. Jakie pozostale eq polecacie? Z gory dzieki za pomoc i dajcie znac czy dam rade w v2/3 i czy bedzie potrzebny dzik na 150defa.

Zbroja oczywiscie yy

Opublikowano

Do zbrojki 50 wartości Ci nie potrzebne, masz ostrze a teraz po pierwsze znajdź taką zbroję i jej cena strasznie wzrasta.

Polecam nasior/butki 1.5-2k hp 5-8 omdlenie

Kolce najlepiej ebo

Hełm 21/41+9 

Bransa białko myślę wystarczy, nawet srebrna +9 10 do pż

Tarcza 10-15 blok bo nno do v2/3 nie jest potrzebne

W sumie tyle. Nie wiem czy działają bonusy na zwierzaki, nie jestem pewien. Ale jeśli tak to kolce/hełm musowo 20 zwierzaki.

Opublikowano

Obowiązkowo buff co najmniej 30% !!!!

a co do eq:

-dużo szansy na bloku np: Kup feniksy+9 2k hp z jak najlepszymi bonami (coś na omdl/szybkość ataku/ kryt), tarcza na 21 +9 15 blok (trudne będzie skołować ale z 30% bloku mobki nie powinny stanowić problemu ^^)

-Zbrojka: 1,5k hp 10 do pż obowiazkowo :)

-Fms'a nie wymieniaj :)

-Dzik obowiązkowo :)

-W zależności ile masz hp (min 13k) wybierasz ebo lub łezki, jak z łezkami spadasz poniżej 13k to bierz ebo 

-a tak to bransa i nasior z jak największa ilością hp :) (kosa byłaby po 2k hp :)   )

Opublikowano

Dzik na defa czy na 20% na potwory?

Planuje kupić:

- yy+9 1.5kpz 10do pz 50atak - taka do 80lvla nawet

-okragla+9 10-15 blok

- bialko+9 10do pz full przetop

-zloty/perlowy+9 2kpz z przetopami

-fenki+9 2kpz

-ebo+9 z przetopami

-zamkowy+9 czysty

Dam rade z tym? Z bufem jest problem bo mam skille m1, ale planuje kupić ze skilami na g. Tylko nie wiem ile by mnie to kosztowało :P Dzieki za pomoc jak macie jeszcze jakies wskazowki to poprosze :)

Opublikowano

Dzik na defa czy na 20% na potwory?

Planuje kupić:

- yy+9 1.5kpz 10do pz 50atak - taka do 80lvla nawet

-okragla+9 10-15 blok

- bialko+9 10do pz full przetop

-zloty/perlowy+9 2kpz z przetopami

-fenki+9 2kpz

-ebo+9 z przetopami

-zamkowy+9 czysty

Dam rade z tym? Z bufem jest problem bo mam skille m1, ale planuje kupić ze skilami na g. Tylko nie wiem ile by mnie to kosztowało :P Dzieki za pomoc jak macie jeszcze jakies wskazowki to poprosze :)

Spokojnie dasz radę. Ogarnij tego  buffa ze skillami na G, a co do dzika to wedle uznania, jeżeli chcesz szybko wybijać mobki to bierz na potwory (licz się z tym, że czasami zdarzy Ci się paść :)   ) a jak chcesz stać jak mental to def :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...