Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana proxy na chromie + tańsza waluta help :)

alibabalegends

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak zmienić proxy na chromie tak aby działało wszystko? Chcę zrobić ten trik z tańszą walutą (zakładam nowe konto) i zastanawiam się jak to zrobić :) Z góry dzięki!

Wiem już jak zmienić tylko nie wiem na jakie ip bo jak jakieś z neta wenezuelskie wezme to mi net w ogole nie dziala:(

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Witam jak zmienić proxy na chromie tak aby działało wszystko? Chcę zrobić ten trik z tańszą walutą (zakładam nowe konto) i zastanawiam się jak to zrobić :) Z góry dzięki!

Wiem już jak zmienić tylko nie wiem na jakie ip bo jak jakieś z neta wenezuelskie wezme to mi net w ogole nie dziala:(

Net działa, jest wrażenie że nie działa, bo jego prędkości są praktycznie zerowe.

Opublikowano

Ale wyskakuje jakiś błąd z proxy sekunda zaraz nagram filmik :P

Okej zrobiłem to z venezuelskim proxy i mam podwajacz za 1.5 USD ... :/

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

Opublikowano

Na jakim proxy jest jeszcze tanio bo mam na skillu 50 zloty i chcialem cos sobie za to ogarnac :P

Opublikowano

A ile % ile na rosyjskim?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...