Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet do telefonu

Press.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam Orange Free, przy każdym doładowaniu dostajesz za darmo określoną ilość internetu np. za 50 zł masz 15 GB.

Opublikowano

Redbull mobile, 16 zł miesięcznie nielimitowane LTE

Nie mogę nic o tym znaleźć. Dasz link?

W play 20zł miesięcznie nielimitowane LTE  + ogólnie bez internetu jak i z masz rozmowy i smsy do wszystkich jak masz na kartę lub abonament.

Tego też nie widzę ;-;

giphy.gif

Gość Ramzes.
Opublikowano

Ja mam w Virgin Mobile. Za 29zł mam 5GB ( + na jakiś aplikacjach nielimitowany. Nie używam żadnej to nie pamiętam jakie to były ) + do tego nielimitowane rozmowy i smsy.

Mi spokojnie starcza na miesiąc. 

Opublikowano

Ok, dzięki wszystkim za odpowiedzi.

Mam jeszcze jedno pytanko.

Jakiej prędkości internetu potrzebuje do płynnej gry na telefonie (gdy praktycznie nic w tle nie obciąża mi neta) w np. Clash Royale (przy dobrym zasięgu)?

giphy.gif

Opublikowano

6-8Mb/s na telefonie jest optymalną prędkością do takich gier. Osobiście mam jeden telefon w abonamencie z play i za 70 zł nielimitowany internet/sms/rozmowy etc. Maksymalną prędkość jaką zanotowałem było 24 Mb/s.

1980497.jpeg
Opublikowano

6-8Mb/s na telefonie jest optymalną prędkością do takich gier. Osobiście mam jeden telefon w abonamencie z play i za 70 zł nielimitowany internet/sms/rozmowy etc. Maksymalną prędkość jaką zanotowałem było 24 Mb/s.

hehe gosciu ciebie chyba totalnie pojebało albo nie wiesz o czym gadasz ;)

do grania w taka gre szybkosc internetu ktora jest potrzebna liczy się w kb :D

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Redbull mobile, 16 zł miesięcznie nielimitowane LTE

Nie mogę nic o tym znaleźć. Dasz link?

Nie dam bo nie mam. Doładowujesz konto za 50 złotych, aktywujesz internet i masz nielimitowane LTE, ważność konta po doładowaniu za 50 zł to 3 miesięce więc wychodzi 16 zł miesięcznie

RAsfepN.png
Opublikowano

Nie wiem czy byłbyś też tym zainteresowany ale jeżeli kupujesz więcej funkcji to dostajesz więcej. Konkretniej mam nielimitowane SMS, jakiś tam limit na połączenia i nielimitowany, szybki internet. Nie pamiętam dokładnej ceny, jak znajdę gdzieś rachunki to edytuję.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...