Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sposob na havo?

xwrobix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy zna ktoś sposób na 90% szans na havo ?? Odrazu mowie zeby nie pisali ludzie ze nie ma ze to losowe itd bo wiem ze to naprawdę dziala i trzeba mieć do tego dresa za 250k uri. Wiem to stad ze bylem w klanie w którym o tym gadali tylko nie chcieli mi powiedziec dokladnie bo bylem u nich za krótko i sprawdzilem czy mowia prawdę i faktycznie tak jest bo caly klan ma full havo z zaledwie 13-14 zet

Opublikowano

Nie ma xD

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Człowieku.. to co, że mają z 14 zet full havocków? po prostu im się bardziej poszczęściło albo otwierali te skrzynki za PLN'y w których chyba wypadają czasami te havocki.. po prostu rób te zety a nie doszukujesz się czegoś co nigdy nie istniało i było czystym losem.. ludzie nigdy nie zrozumieją chyba

Opublikowano

Nie wiem, jak jest teraz, ale około pół roku temu było na pewno. Kumpel z klanu z 11zet wyciągnął 10havo. Opowiedział nam o swoim sposobie i z każdej kolejnej zety wpadał havoc. Może zbieg okoliczności, nie wiem. Ale 6-7 osób wyciągnęło w tym czasie tyle havo ile zrobiło zet. Niestety sposób ten już nie działa, więc nie będę się rozpisywał o co dokładnie chodziło.

Więc nie piszcie, że nie ma i nigdy nie było niczego takiego...

Opublikowano

Człowieku.. to co, że mają z 14 zet full havocków? po prostu im się bardziej poszczęściło albo otwierali te skrzynki za PLN'y w których chyba wypadają czasami te havocki.. po prostu rób te zety a nie doszukujesz się czegoś co nigdy nie istniało i było czystym losem.. ludzie nigdy nie zrozumieją chyba

tak?? To dziwny zbieg okoliczności ze o tym gadali i ze caly klan tak mial co moze calemu klanowi sie poszczedcilo?? Chlopie mowiem nie wiesz to sie nie wypowiadaj bo tu nawet kolega wyżej mowi ze jest
Opublikowano

Ludzie, macie pojęcia jak działają zdarzenia losowe? Havocki, lf4, części do apisa, wszystko jest zdarzeniem losowym i szansa na powiększenie go jest w moim mniemaniu zerowa, chyba że bigpoint posiada jakieś eastereggi, w co powątpiewam, bo zmniejszyłoby to ich zarobek, czego raczej nie chcą. Mimo wszystko za około 1,5 tygodnia zabieram się za zety i jeżeli jakikolwiek sposób istnieje, opublikuję go.

Opublikowano

Jako iż jestes swiezakiem w klanie prawdopodobnie robili Cie w ciula, typowe zachowanie jak nowy członek wejdzie do klanu. Przynajmmniej ja tak mialem 3 razy

Opublikowano

Nie do końca swiezakiem bo to bylo tak ze byly 2 klany i zlaczylismy sie wieec juz troche sie znaliśmy a po 2 16 osób w klanie ma kolo12-14 zet zrobionych i maja full havo i mówili ze trzeba miec do tego profi-dresa a ja go wtedy nie mialem wiec bez sensu bylo tlumaczyc wtedy no a teraz jak juz mam pare to nie jestem w klanie a poza klanem tego nie rozpowszechniają.

Opublikowano

Mysle ze sa sposoby ta gra jest turecka i programisci najprawdopodobniej tez tureccy i wszystkie bugi wychodza najpierw po turecku , czyli programisci zostawiaja otwarte tylne drzwiczki dla znajomych tak jak ostatnio z ao1 i rombem.

Opublikowano

Mysle ze sa sposoby ta gra jest turecka i programisci najprawdopodobniej tez tureccy i wszystkie bugi wychodza najpierw po turecku , czyli programisci zostawiaja otwarte tylne drzwiczki dla znajomych tak jak ostatnio z ao1 i rombem.

A mi się wydaje jednak, że gra jak Ty to określiłeś "jest" niemiecka, z główną siedzibą w Niemczech, ale co ja tam wiem. Zdziwił mnie Twój post, więc nawet sprawdziłem wikipedię i jednak miałem rację. Wnioskując po Twojej genialnej wiedzy, na pewno można wierzyć na słowo, że istnieją takie sposoby. xD

Opublikowano

Chyba dostałeś idealne odpowiedzi, które potwierdzają teorie, że nie ma czegoś takiego. Gdyby coś takiego było to by każdy miał full havocków, gdyż w tą grę  nie gra 100 osób........ A pisać opowiadać każdy może co innego :) najczęściej jak słyszę czytam takie wyliczanki to za każdym razem taka osoba podaje inne troszeczkę wartości.. przypadek?

Opublikowano

Ta gra jest stworzona przez Niemców, oni tylko zachwalają Turcję nie wiadomo z jakich powodów.

Opublikowano

Chyba dostałeś idealne odpowiedzi, które potwierdzają teorie, że nie ma czegoś takiego. Gdyby coś takiego było to by każdy miał full havocków, gdyż w tą grę  nie gra 100 osób........ A pisać opowiadać każdy może co innego :) najczęściej jak słyszę czytam takie wyliczanki to za każdym razem taka osoba podaje inne troszeczkę wartości.. przypadek?

to moze mi wytlumaczysz jakim cudem caly klan ma 12-14 zet i full havo ?? dziwny zbieg okolicznosci 

Opublikowano

A masz jakiekolwiek dowody ze zrobili akurat 12/14 zet? Jesli pokażesz mi screena gdy gracz zrobil 14zet, nie otwieral czerwonych skrzynek i ma 10 havockow to może Ci uwierzę ze jest jakikolwiek sposób.

Opublikowano

Najlepszym sposobem na havoca (działa na 100% ) jest wyjście z domu i wejście zaraz po tym jak padnie ostatni alien. Pozdro :>

a tak szczerze to takich mitów jeszcze nie słyszałem

Opublikowano

A masz jakiekolwiek dowody ze zrobili akurat 12/14 zet? Jesli pokażesz mi screena gdy gracz zrobil 14zet, nie otwieral czerwonych skrzynek i ma 10 havockow to może Ci uwierzę ze jest jakikolwiek sposób.

No i co z tego, ja po 16 zrobionych zetach mam 9 havo, i o żadnym sposobie na nie nawet nie myslałem wiec odbij juz

Opublikowano

Na pl2 miałem konto, które po 10 zetach miało 9 havo i tylko z jednej zety nie wpadł havock. Nie, nie robiłem żadnym sposobem. A jeśli twierdzicie, że istnieje jakiś sposób to się w cymbał puknijcie :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...