Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hearthbuddy config, polecane decki, wyłączenie aren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowym użytkownikiem Heathbuddy i nie znam odpowiedniej konfiguracji dla tego moda dlatego proszę o pomoc w:

-Dobraniu dobrego konfingu (uniwesalnego) jeżeli jest kilka konfingów do parę dla przykładu i ich różnicę

-Polecane decki, które z tanich kart którem można szybko nabyć/stworzyć

-Wytłumaczeniu mi czy możliwe jest wyłączenie aren. Mając 200 golda zostawiłem bota na pół godziny, a ten nabił mi 10 golda, po godzinie skończył serię na arenie i miałem 85 golda. Nie rozumiem dlaczego odpalił mi serię na arenie, zbierałem na przygodę trochę mnie to zdenerwowało... 

Przepraszam za wszelkie błędy i niedociągnięcia

Z góry dziękuje za każdą pomoc :) 

Opublikowano

Hej, nie używam tego bota szmat czasu, ale to powinno Ci choć trochę pomóc:

- Configi i wszystko inne powinieneś znaleźć na oficjalnym forum hearthbuddy. Chociażby tutaj: https://www.thebuddyforum.com/hearthbuddy-forum/hearthbuddy-guides/
- Mech mage, aggro decki (paladyn, hunter, szaman), sekret paladyn
- Możliwe, że masz włączoną jakąś opcję, która gra Ci areny, jeśli masz wystarczająco golda. Jak dobrze pamiętam, to kiedyś mogłeś wybrać, co chcesz grać. (Constructed - rankedy, Arena - areny) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...