Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minipc 2500zl

michalbtm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym zakupić mini PC w cenie do 2500zl , głównie :gry(chciałbym wiedźmina 3 odpalić ale to chyba nie możliwe na mini PC w takiej cenie ), ale zależy mi aby ruszyły gry typu lol (60fps+)NFS , metro itp nawet na niskich .Nigdy nie miałem doczynienia z mini PC , więc nie mam o tym zielonego pojęcia , mieszkam w Anglii wiec najlepiej aby był to angielski sklep ale wchodzi tez w gre morele bo maja wysykle za granice . Oczywiście można tez podać swoje oferty z innych sklepów a ja poszukam tego PC na własną rękę tutaj.Dziękuje za uwagę i pomoc wszelką .Pisane na szybko , wybaczcie źle złożone zdania , pozdrawiam.

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

To najpierw znajdź i pochwal się jego konfiguracją bo na większość mini pc bez przeróbek , zmiany grafiki i dołożenia kasy nie pograsz. To głownie multimedialne do filmów i internetu.

Sklepów ci nie brak wystarczy wejść albo odwiedzić stronę  dowolnego ( pc world, currys itp ), w granicach 450-500 funtów może coś znajdziesz z dedykowaną grafiką

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...