Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minipc 2500zl

michalbtm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym zakupić mini PC w cenie do 2500zl , głównie :gry(chciałbym wiedźmina 3 odpalić ale to chyba nie możliwe na mini PC w takiej cenie ), ale zależy mi aby ruszyły gry typu NFS , metro itp nawet na niskich .Nigdy nie miałem doczynienia z mini PC , więc nie mam o tym zielonego pojęcia , mieszkam w Anglii wiec najlepiej aby był to angielski sklep ale wchodzi tez w gre morele bo maja wysykle za granice . Oczywiście można tez podać swoje oferty z innych sklepów a ja poszukam tego PC na własną rękę tutaj.Dziękuje za uwagę i pomoc wszelką .Pisane na szybko , wybaczcie źle złożone zdania , pozdrawiam.

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Mini PC to znaczy jak maly? Bo jak wielkosci telefonu to zaboc, ale jak po prostu mniejsze pudelko od obudowy ATX to na luzaku idzie zrobic, tylko wiesz, taki komputer bedzie troche cieply i nie koniecznie cichy

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Najpierw pytanie bym sb proponowal zadac na czym ci bardziej zalezy czy na wydajnosci sprzetu czy rozmiarach bo mimo wszystko troche sie wykluczaja te dwie kategorie nie w 100 % 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...