Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] [De] New Private Sever - Mijagimt2

DrAluFelg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obczaiłem wszystko , skręciłem hwanga szamanki , nadropiłem stalek i broni oraz 500kk yang, wbiłem 92lvl , skille na P . No i wchodzę do m1 po poty a tu GM koło kowala i dał mi bana za to ze miałem nick LarissaPL. Dodam że nie używałem żadnych cheatów więc ban był 100% za from. Jeszcze GM mi napisał "bye polish nabbo" czy coś podobnego. ŻAL ? Polacy są prawie all pro graczami dlatego często banują na zagranicznych serwerach , zazdroszczą nam umiejętności i tyle.

Opublikowano

Ja mam 91 lvl skille P, Eq +9

Niebiański miecz +9 i miecz diabła +9

803 defa z potami ;d

I moje pytania: Skąd stalka ? ;d na który lvl miecz diabła +9 ?

Logo.JPG

Opublikowano

Obczaiłem wszystko , skręciłem hwanga szamanki , nadropiłem stalek i broni oraz 500kk yang, wbiłem 92lvl , skille na P . No i wchodzę do m1 po poty a tu GM koło kowala i dał mi bana za to ze miałem nick LarissaPL. Dodam że nie używałem żadnych cheatów więc ban był 100% za from. Jeszcze GM mi napisał "bye polish nabbo" czy coś podobnego. ŻAL ? Polacy są prawie all pro graczami dlatego często banują na zagranicznych serwerach , zazdroszczą nam umiejętności i tyle.

Co ty gadasz?;> Jakich umiejetnosci? Czemu wiekszosc idzie na privy?;> bo nie ma tam polskich noobow potujacych na pvp ,ksujacych gdzie popadnie .kradnacych drop... Takie 10-12 latki wchodza na privy uzywaja czego popadnie i psuja opinie polaka bo najczesciej maja wlasnie nick ....PlL ... I co tu wiecej trzeba ? spotkasz 3 takich polskich noobow i co kazdy mysli ze wszyscy sa tacy ... Dziekuje dobranoc...

叶是白痴

Opublikowano

Server jest do bani ... Bony wchodza zawsze maxymalne na 56 lvl zrobilem max hp w bonach i max absa na miecze i ze skillami na M1 zabijalem kolesi w hwang ... Co to ma byc? to ma byc server w 1 dzien wbic 100 lvl zrobic full eq+9 i nudzic sie przez nastepne pare dni i skonczyc gre?;>Server only forfun , bardzo podobny do serverow hamachi;]

叶是白痴

Opublikowano

UP jakies konserwacje moze cos nowego wprowadzaja , bugi usuwaja :> Wy naprawde jestescie dziecmi neo serv bedzie off powiedzmy przez 30 min -1 dzien a juz kazdy napisze zal tego serva chcesz to zrob lepszego ktory bedzie ciagle 24/7 i nigdy nie bedzie OFF ^^

Polecam serva mam 92 lvl ninja dagger Jinno zapraszam do gildii pisac do Atomek :> oczywiscie kiedy serv bedzie ON napewno dzis juz go naprawia

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

UP bossy metki ^ ^ ja expie w atla v2 to z cennych rzeczy co tam dropia to tarcze na 61 tak to sam syf

Widze ze niezbyt duzo tu polakow gra wiec znowu pisze :>

Polecam grac na nim max lvl to 127 sa nowe bronie te z wow'a jak i epiki tarcze na 85/95 lvl bronie zbroje hwangi takie 'inne' hwangi biale zbroje i wiele innych :> KD na 9 mozna robic

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

Opublikowano

Co ty gadasz?;> Jakich umiejetnosci? Czemu wiekszosc idzie na privy?;> bo nie ma tam polskich noobow potujacych na pvp ,ksujacych gdzie popadnie .kradnacych drop... Takie 10-12 latki wchodza na privy uzywaja czego popadnie i psuja opinie polaka bo najczesciej maja wlasnie nick ....PlL ... I co tu wiecej trzeba ? spotkasz 3 takich polskich noobow i co kazdy mysli ze wszyscy sa tacy ... Dziekuje dobranoc...

Widocznie tobie brak umiejętności skoro wątpisz w te słowa i uważasz że bzdury gadam. Nooby potujące na pvp są na prawie wszystkich większych serwerach więc nie gadaj że na privach ich nie ma bo się mylisz. Każdy wie że dzieci neo są w stanie znaleźć się wszędzie. Nie będę tu się szerzej wypowiadał bo zal mi czasu na zbędne konwersacje z osobami twojego pokroju.

Opublikowano

Wie ktoś może, dlaczego zamiast wyświetlenia się okna wyboru postaci wyłącza mi się cały metin? Jeszcze wczoraj wieczorem i w nocy było w porządku..

baner3.png

Opublikowano

Już dobrze jest nie wywala z metka ale jak sie wyloguje to nie można sie zalogować bo pisze czasami błąd łaczenia z serwerem

Opublikowano

UP spowodowane to jest tym ze na servie gra od chu** ludzi i nieraz logowanie jest wylaczone a all serv dziala ^^ zapraszam na serva

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

Opublikowano

Server fajny ale nie wiem jak robi sie hwanga. .

i trudno o bronie szczególnie 75+

: / Leci + czy tam - ; p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...