Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd wziąć różne głosy do odtwarzania przy audycjach?

Adder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję sposobu, jak odtworzyć losowy głos, że np. "bot" normalnie mówi "Muzyka na czasie" lub coś w ten deseń.

I moje pytanie jest takie, czy muszę skorzystać z jakiejś strony lub programu? Jeśli tak, to z czego? Proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

Sprawdź wtyczkę Soundboard.

Bindujesz sobie pod dany klawisz lub na przycisk i jak chcesz użyć to naciskasz, na kanale wtedy z twojego użytkownika słychać dany dźwięk.

https://frie.se/ts3sb/

Nie zrozumiałem Cię dokładnie, ale chyba o to Ci chodzi.

Opublikowano

Możesz odpalić VIrtual DJ'a i spróbować.

Chodzi mi bardziej o jakiś symulator, aby był tam w miarę niski ton. ;)

Możesz spróbować również jakiś modulator głosu użyć i wtedy VDJ'a, bądź zamówić u kogoś jingiel.

Opublikowano

Możesz odpalić VIrtual DJ'a i spróbować.

Chodzi mi bardziej o jakiś symulator, aby był tam w miarę niski ton. ;)

Możesz spróbować również jakiś modulator głosu użyć i wtedy VDJ'a, bądź zamówić u kogoś jingiel.

Polecasz jakiś?

Opublikowano

Pobierasz modulator głosu MorphVox pro następnie włączasz np. samo nagrywanie na teamspeaku albo Virtual dj badz jakiś program do nagrywania obrazu:v obs

Opublikowano

Pobierasz modulator głosu MorphVox pro następnie włączasz np. samo nagrywanie na teamspeaku albo Virtual dj badz jakiś program do nagrywania obrazu:v obs

Ten program jest darmowy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...