Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] Mobbyn

Mobbyn.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapraszam na BETĘ serwera Mobbyn.pl który wystartuje zapewne pod koniec marca lub wcześniej,

Na razie jest dostępne 50 kont dla was, wszelakie błędy proszę wysłać na funpage który będzie podany niżej.

O godzinie 20 wkleje tutaj 5 kuponów na 500 grzybów aby testerom było prościej.

Serwer jest stabilny, działa 24/7 na maszynie dedykowanej (nie na hostingu www!)

|

|

|

|

|

|

|

|

||

PREZENTACJA NIEDŁUGO

Opublikowano

Całkiem sprytna próba ukrycia my-syfgame.pl, nie polecam ze względu na gotowca i syfiasty hosting.

Przecież możesz sprawdzić ip domeny i widzisz, nie wiem po co ukrywać.

I tak nadal polecam serwer.

­

Opublikowano

@Raytlion żadna próba ukrycia, nie wiem skąd przyszło Ci to do głowy. :)

@SebuśPL Jeszcze sam dokładnie nie wiem, zapewne nie potrwa nic dłużej niż tydzień. Wejdź przez ten link 

my-sfgame.pl/game/mobbyn/ 
Opublikowano

Po co bete robić skoro pliki są gotowe a ty nie masz nawet dostępu do requesta ? A zmienić możesz tylko kilka parametrów.

Hejo

Opublikowano

Po co bete robić skoro pliki są gotowe a ty nie masz nawet dostępu do requesta ? A zmienić możesz tylko kilka parametrów.

Skąd wiesz do czego mam dostęp a do czego nie :)?

Opublikowano

Skąd wiesz do czego mam dostęp a do czego nie :)?

nie wiem, ale pytam jaki sens ma beta przy gotowych plikach? :)

co do dostepu to fakt, ilnezid podpiął Ci domene więc pewnie zapłaciłeś extra, niech Ci jeszcze zrobi wyswietlanie grafik bo na twojej domenie nie działają

Hejo

Opublikowano

skoro chcesz wypuścić server pod koniec marca na starych plikach to czym chcesz zablysnac? nie wiem czy to dobry pomysl skoro wyjdzie server gila na nowych plikach oraz pewien uzytkownik bedzie sellal pliki

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

skoro chcesz wypuścić server pod koniec marca na starych plikach to czym chcesz zablysnac? nie wiem czy to dobry pomysl skoro wyjdzie server gila na nowych plikach oraz pewien uzytkownik bedzie sellal pliki

Myślę nad serwerem 4Fun, nic nie jest nastawione pod zarobki, niczym nie chce zabłysnąć, chce zrobić serwer dla kilku osób, żeby było przyjemnie.

@M@rtyna Czat działa.

Opublikowano

Hmmm nie widzę na tym serwerze nic nadzwyczajnego wszystko takie samo jak na tych wszystkich gotowcach. A więc po co jakieś testy "beta"?

Opublikowano

Hmmm nie widzę na tym serwerze nic nadzwyczajnego wszystko takie samo jak na tych wszystkich gotowcach. A więc po co jakieś testy "beta"?

Dużym plusem bedzie domena pl... ale dopiero jak bedzie działać :)

Hejo

Opublikowano

Będzie wszystko działać, serwer będzie typowo rozrywkowy, w weekend możecie się spodziewać pełnej zapowiedzi. Pozdrawiam, pamiętajcie, że wszystko jest nastawione tylko i wyłącznie pod dobrą zabawę, nie pod żadne zarobki czy rywalizowanie z innymi serwerami. Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...